Bachelor Opleidingen in Civiele Techniek in Denemarken

Denemarken is het land van LEGO, de Kleine Zeemeermin, pittoreske steden en verbazingwekkende kustlijn. Echter, het is ook een van Europa's meest welvarende landen met een gevestigde en hoge kwaliteit van het onderwijs systeem. Neem een Bachelor in de Civiele Techniek in Denemarken en krijg een prestigieus diploma in de hele wereld erkend. Bij het ​​nemen van een Bachelor in de Civiele T… Meer informatie

Denemarken is het land van LEGO, de Kleine Zeemeermin, pittoreske steden en verbazingwekkende kustlijn. Echter, het is ook een van Europa's meest welvarende landen met een gevestigde en hoge kwaliteit van het onderwijs systeem. Neem een Bachelor in de Civiele Techniek in Denemarken en krijg een prestigieus diploma in de hele wereld erkend.

Bij het ​​nemen van een Bachelor in de Civiele Techniek in Denemarken, zal u een complexe opleiding te krijgen, zowel theoretisch als praktisch, op verschillende methoden en technieken in de Civiele techniek. U zult alles leren over het ontwerpen van gebouwen, project planning, bouw, stadsontwikkeling, esthetiek en duurzaamheid en veiligheid van de constructie. U leert hoe contracten en offertes zijn zo goed voorbereid.Bachelor in de Civiele Techniek in Denemarken kunt u ook uw voorkeur specialisatie, zoals structurele, stad of Environmental Engineering kiezen.

Neem een Bachelor in de Civiele Techniek in Denemarken en krijgt een zeer gewilde diploma van een internationale omgeving. Neem een kijkje op de onderstaande opties en vind dat u het beste uitkomt.

Lees Minder
VIA University College
Horsens, Denemarken

3½-jarige bacheloropleiding in het Engels met aandacht voor technische expertise en management in de gebouwde omgeving.

3½-jarige bacheloropleiding in het Engels met aandacht voor technische expertise en management in de gebouwde omgeving. -
Bachelor
Voltijd
3 jaren
Engels
sep 2020
Campus
 
VIA University College
Horsens, Denemarken +1 Meer

3½-jarige bacheloropleiding in het Engels met focus op ontwerp, planning en uitvoering van bouwprojecten.

3½-jarige bacheloropleiding in het Engels met focus op ontwerp, planning en uitvoering van bouwprojecten. -
Bachelor
Voltijd
7 semesters
Engels
sep 2020
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here