BACHELORSTUDIES

2 Bachelor's Programma's in Commercieel vliegbrevet 2020

Wanneer je je opleiding voortzet, zijn er tal van paden om te overwegen om te nemen. Een bachelordiploma kan een paar jaar in beslag nemen, waardoor je de kennis hebt om verschillende gebieden en carrières na te streven.

Wat is een Bachelor in Commercial Pilot-licentie? In dergelijke programma's kunnen studenten leren vliegen en vliegtuigen beheren in elke gewenste luchtvaartmaatschappij. Vliegtraining is de primaire focus, waarbij zowel gesimuleerde vluchten als echte vliegtuigen worden gebruikt om studenten te helpen zich vertrouwd te maken met vliegtuigen en ermee te leren vliegen. Studenten werken doorgaans van kleinere ambachten tot grotere passagiersvliegtuigen, waardoor ze voldoende tijd en ervaring hebben voordat ze uiteindelijk commerciële en passagiersvluchten kunnen afhandelen.

Mensen met een Bachelor in Commercial Pilot-licentie kunnen uitstekende managementvaardigheden leren die kunnen helpen in hun dagelijks leven. Ze kunnen ook leren hoe ze een verscheidenheid aan vliegtuigen moeten besturen en een goed begrip krijgen van de navigatie van vliegtuigen.

De hoeveelheid tijd om het programma te voltooien kan variëren van één tot vier jaar. De prijzen kunnen ook variëren, afhankelijk van de lengte van de cursussen en van welke universiteit u deelneemt.

Met een Bachelor in Commercial Pilot License kunnen mensen piloten worden op een groot aantal gebieden. Een commerciële piloot kan vliegen voor passagiersluchtvaartmaatschappijen en mensen over de hele wereld vervoeren. Er is ook de mogelijkheid om pakketten voor rederijen te vervoeren. Hoewel een pilot de voor de hand liggende optie is, zijn er ook carrières beschikbaar, zoals managers van luchtvaartmaatschappijen, die zich meer richten op de branche, en luchtverkeersleiders die achter de schermen werken om ervoor te zorgen dat vluchten soepel en veilig verlopen.

Hoewel een bachelor in Commercial Pilot License een opleiding in vliegen inhoudt, zijn er een aantal plaatsen waar dergelijk onderwijs beschikbaar is. Er zijn ook online-opties voor lessen om je voor te bereiden voor de vliegtraining. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

2 Resultaten in Commercieel vliegbrevet Filter

Bachelor in de technische exploitatie van vliegtuigen elektronische en elektrische systemen (ingenieur)

Georgian Aviation University
Bachelor
aug 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Faculteit Ingenieurswetenschappen bereidt specialisten van bachelor, master en doctor graden met de belangrijkste in: Technische exploitatie van Vliegtuigen Avionics and Elect ...

Lees meer

Bachelor in de vlucht exploitatie van vliegtuigen (pilot)

Georgian Aviation University
Bachelor
aug 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Faculteit van het luchtvervoer vlucht exploitatie bereidt luchtvaart specialisten van bachelor grote vlucht exploitatie van vliegtuigen (commercieel piloot). Vocational educat ...

Lees meer