BACHELORSTUDIES

Deeltijd Bachelor Programma's in Communicatie in Polen 2020/2021

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Lessen in communicatie bereiden de deelnemende studenten voor op een breed scala van loopbanen, variërend van lokaal nieuws netwerken tot internationale projecten binnen internationale bedrijven en overheidsorganisaties en verscheidene andere prominente mogelijkheden door het verbeteren van de vaardigheden die nodig zijn voor deze carrière-velden.

Net als veel andere EU-landen, Polen biedt goedkope of zelfs gratis onderwijs aan EU-studenten. Aankomende studenten moeten hun aanvraag rechtstreeks bij hun gekozen Poolse instelling. De Universiteit van Warschau, bijvoorbeeld, kosten tussen £ 1.300 en £ 2.500 per jaar voor zijn taalcursussen Engels.

Deeltijd Bachelor in Communicatie in Polen

2 Resultaten in Communicatie, Polen Filter

BA in het Engels - Public Communication

Opole University
BA
<
Voltijds
<
3 jaren
Campus

Het Engels in Public Communication BA-programma is een uitstekende gelegenheid voor de studenten die graag geconfronteerd willen worden met uitdagingen van een zeer concurrere ...

Lees meer

Bachelor in de journalistiek en sociale communicatie

WSPA University College of Enterprise and Administration
Bachelor
<
Voltijds
<
Deeltijd
Campus

Als afgestudeerde journalistiek en sociale communicatie bent u voorbereid op werk als journalist, verslaggever of redacteur; voor het gebruik van hulpmiddelen voor netwerkcomm ...

Lees meer