close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelor's Programma's in Communicatie in de Verenigde Groene baai Verenigde Staten

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden.Communicatie zich bezig met de toepassing van de communicatie theorie over sociale, interpersoonlijke en professionele interactie. Onderwerpen di… Meer informatie

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden.

Communicatie zich bezig met de toepassing van de communicatie theorie over sociale, interpersoonlijke en professionele interactie. Onderwerpen die in de mate omvatten communicatie dynamiek, conflictoplossing en leiderschap.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Green Bay is een stad in Wisconsin bekend als de geboortestad van de Green Bay Packers, een NFL team. Green Bay staat bekend als een van de meest levendige, geconcentreerde en ondersteunende NFL football steden in de Verenigde Staten.

Top Bachelor's Opleiding in Communicatie in de Verenigde Groene baai in de Verenigde Staten

Lees Minder
format_list_bulleted Filters
University Of Wisconsin - Green Bay
Groene baai , Verenigde Staten

De afdeling Communicatie missie is om kerncompetenties in mondelinge, schriftelijke en visuele communicatie te ontwikkelen voor onze interdisciplinaire programma.

De afdeling Communicatie missie is om kerncompetenties in mondelinge, schriftelijke en visuele communicatie te ontwikkelen voor onze interdisciplinaire programma. -
Bachelor
Voltijds
Deeltijd
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op