Filter
Bachelor Studies
Europa Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelor's Programma's in Computerarchitectuur Europa 2019

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Europa, een van de wereld 's zeven continenten, is meestal bekend als de meest westelijke schiereiland van Eurazië. Op een na kleinste continent, met 10.180.000 (km2), het gebied hergroepeert 50 landen.

Bachelor's Porgramma in Computerarchitectuur Europa

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Computerarchitectuur, Europa

Andere opties binnen dit vakgebied:
Thomas More University of Applied Sciences

Als architect van digitale producten, heb je impact op veel aspecten van de samenleving. U kunt toegevoegde waarde creëren door het leven en werken gemakkelijker, rijker ... [+]

Nieuw en uniek 3-jarig programma

Ontworpen om een betere toekomst te creëren Als een architect van digitale producten, heb je impact op veel aspecten van de samenleving. U kunt toegevoegde waarde creëren door het leven en werken gemakkelijker, rijker of efficiënter te maken. Na je studie kom je terecht in alle sectoren van de maatschappij en de industrie.

U bent de architect die begrijpt welke digitale producten de internationale gebruikers willen: gebruiksvriendelijk, interactief, in alle omstandigheden operationeel, in een aantrekkelijk ontwerp.Je kent de mogelijkheden van technologie, ziet kansen en kunt ideeën uitwisselen met hardcore technische mensen.Je bent in staat manieren te vinden om het digitale product te commercialiseren en in een mondiale markt of context te plaatsen.Je beseft dat je geen kunst maakt, maar producten die commercieel interessant en maatschappelijk relevant zijn.... [-]
België Mechelen
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands