Filter
Bachelor Studies
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Bachelors in Computersimulatie 2019

Om een ​​bachelordiploma te behalen, moeten studenten doorgaans vier jaar cursussen voltooien. De eerste helft hiervan is meestal gewijd aan algemene cursussen in een reeks van disciplines, en de laatste helft van de graad kan besteed worden aan het focussen op lessen in de major van de studie.

Wat is een bachelor in computersimulatie? Een bachelor in computersimulatie is een diploma dat studenten leert over het proces van inspanningen, zoals het maken van games, programmeren en softwareontwikkeling. Deze opleiding zal u geschikt maken voor dergelijke bezigheden met een curriculum gericht op de verschillende toepassingen van computersimulatie. Sommige van de lessen die u kunt volgen, zijn onder andere Inleiding tot de speltheorie, programmeren voor simulatie en technieken voor softwareontwikkeling.

De voordelen van een bachelor in computersimulatie variëren van algemene ontwikkeling van vaardigheden tot toegepaste kennis in uw specialiteit. Je kunt verwachten dat je computervaardigheden ontwikkelt en je codeervaardigheden verbetert.

Iedereen die serieus overweegt deze mate zal natuurlijk afvragen wat het kost. Het antwoord op deze vraag hangt af van de school waar je je inschrijft, hoeveel ze in rekening brengen voor collegegeld en een aantal andere factoren. U kunt meer leren door direct contact op te nemen met de kantoren van de school.

De carrières beschikbaar voor afgestudeerden met een Bachelor in Computer Simulation omvatten een aantal functies in IT en tech. Omdat u de principes van programmeer-simulatoren begrijpt, kunt u werk vinden als een softwareprogrammeur. Je vaardigheden zullen je mogelijk ook kwalificeren voor banen als creative computing manager, simulatie ontwikkelingscoördinator of IT-manager. Zelfs als u geen werk zoekt dat rechtstreeks verband houdt met computersimulatie, maakt uw bekendheid met technologie u aantrekkelijk voor veel werkgevers.

Om je potentieel te realiseren en dergelijke kansen te claimen, moet je de juiste school vinden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Computersimulatie

DigiPen Institute of Technology

De Bachelor of Science in Computer Science in Real-Time Interactive Simulation is een vierjarig computer science graad gericht op de technische aspecten van computer grap ... [+]

De Bachelor of Science in Computer Science in Real-Time Interactive Simulation is een vierjarig computer science graad gericht op de technische aspecten van computer graphics en simulaties. Studenten beginnen met een solide basis in wiskunde, natuurkunde, en de programmering, dan gelden die kennis in de jaarlijkse team-based projecten, waar ze ontwerpen, programmeren, testen en uiteindelijk geven hun eigen volledig speelbare spelletjes aan het publiek. Degenen die met succes de BS in de computerwetenschappen in Real-Time Interactive Simulation programma zal beschikken over de kennis en vaardigheden om zeer complexe softwaresystemen op een professioneel niveau te produceren.

Toelating Informatie ... [-]
Verenigde Staten Redmond
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands