BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Computertechniek in India

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Computer Engineering richt zich erop om op studenten een breed scala aan vaardigheden te leren die nuttig zijn bij veel verschillende industrieƫn. Vaardigheden zoals softwareontwikkeling, codering en cryptografie kunnen worden gebruikt in veel verschillende werkvelden die technologie gebruiken bij de dagelijkse werkzaamheden.

Gevonden in het zuidelijke deel van Aziƫ, de Republiek India is de tweede meest bevolkte land in de wereld met ongeveer 1270000000 mensen. India heeft vier types van universiteiten, Centrale Universiteiten, State Universities, Geacht University en prive-universiteiten bestaat in meer dan 550 instellingen.

Bachelor's Porgramma in Computertechniek in India

1 Resultaten in Computertechniek, India Filter

BTech in Computer Science & Engineering

ITM University, School of Engineering and Technology
Bachelor
jul 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Campus

De afdeling biedt 4-jaar onder-graduate opleiding aanbieden Bachelor of Technology (B.Tech.) Graad in Computer Science & Engineering met een inname van 120 studenten.

Lees meer