Filter
Bachelor Studies
Argentinië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Bekijk alle Undergraduate Studies (Bachelor) in Computerwetenschappen in Argentinië

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Alhoewel de grondslagen van de informatica al jaren bestaan, werd pas in de afgelopen eeuw de meest toonaangevende technologie ontwikkeld. In de jaren 1940 werden meer preciese rekenmachines gemaakt.

Dit land heeft een wet die mandaten alle studenten die een universitaire opleiding aan te brengen aan de regering om hen in hun academische dromen te verwezenlijken geïmplementeerd. Dit heeft het hoger onderwijs verbeterd in dit land maakt het een van de beste landen die internationale cursussen in het Zuid-Amerika continent. Aangezien er verschillende universiteiten, zoals het Internationale Bureau van de taal die taalcursussen aanbieden, taalbarrière is niet een gigantische uitdaging voor studenten bereid zijn internationale carrière in Argentinië.

Bachelor's Porgramma in Computerwetenschappen in Argentinië

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Computerwetenschappen, Argentinië

Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios

De Bachelor of Information Technology IUEAN wordt gekarakteriseerd als een analytische professional, in staat om het concurrentievermogen in organisaties articuleren van ... [+]

De Bachelor of Information Technology IUEAN wordt gekarakteriseerd als een analytische professional, in staat om het concurrentievermogen in organisaties articuleren van kennis en vaardigheden die nodig zijn op het gebied van technologie en communicatie met de kennis van het gebied van administratie, marketing, Middelen mens en management. Het zal vooral gericht zijn op het ontwerp en de uitvoering van strategieën en technologische middelen toegepast op het beheer van de concurrerende projecten die het mogelijk maken van effectieve en duurzame oplossingen.

Zo versterken de beroepsprofiel zal toestaan ​​bedrijfsdynamiek, het toepassen van hun beheer van de capaciteit en leiderschap, het opsporen van de technologische middelen dat de definitie, planning en het beheer van slimme, strategische en commerciële activiteiten mogelijk te maken.... [-]

Argentinië Buenos Aires
Februari 2020
Spaans
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands