Filter
Bachelor Studies
Azerbeidzjan Studievorm: Alles Tempo: Alles

Kijk Undergraduate Studies in Computerwetenschappen in Azerbeidzjan

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde landen.

Afgestudeerden van een bachelor's degree in Computer Science hebben verschillende carrièrepaden geopend. Ze kunnen werken in verschillende gebieden of bedrijfstakken. Zoals bio-informatica, netwerken, gamen of kunstmatige intelligentie. Computer wetenschappers geleerd over computationele theorie en haar toepassingen in verschillende omgevingen.

Azerbeidzjan hoger onderwijs heeft niet alleen aangetrokken burgers van het land, maar ook internationale studenten in het bijzonder uit het Midden-Oosten en Azië. De meeste van de curricula worden onderwezen in de Arabische taal. Dit heeft weggenomen geen taalbarrière voor de internationale studenten in het Midden-Oosten en Azië, waar Arabisch wordt gesproken.

Bachelor Programma in Computerwetenschappen in Azerbeidzjan

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Computerwetenschappen, Azerbeidzjan

Nakhchivan University

Ons academisch programma, dat werd ontwikkeld rekening houdend met de vereisten van de leeftijd; Het stelt studenten ook in staat zich te ontwikkelen als een wiskundige d ... [+]

Ons academisch programma, dat werd ontwikkeld rekening houdend met de vereisten van de leeftijd; Het stelt studenten ook in staat zich te ontwikkelen als een wiskundige die is uitgerust met computertechnologie door de ontwikkeling van elementaire wiskunde en computerkennis met verplichte cursussen en keuzevakken met een breed scala aan studenten in overeenstemming met hun carrière- en bedrijfsdoelstellingen. Ons programma is bedoeld om studenten een wiskundig perspectief te bieden dat de moderne ideeën van wiskunde en informatica volgt.

voor gedetailleerde informatie: iro@nu.edu.az

[-]
Azerbeidzjan Nachitsjevan
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands