Filter
Bachelor Studies
Botswana Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vergelijk Undergraduate Studies in Computerwetenschappen in Botswana

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Informatica is een vakgebied dat zich samen met de groei van technologische ontwikkelingen snel heeft uitgebreid. Volgens de definitie is het een praktische en wetenschappelijke benadering van berekeningen. Het gaat hierbij om de algoritmen die te maken hebben met het verkrijgen, verwerken en presenteren van informatie.    

Botswana ligt in Zuid-Afrika en heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt bij de ontwikkeling van het hoger onderwijs. De ontdekking van diamanten aanzienlijk meer inkomsten voor de natie, en een groot deel van deze inkomsten is doorgesluisd naar de verbetering van scholen en universiteiten.

Bachelor Programma in Computerwetenschappen in Botswana

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Computerwetenschappen, Botswana

Botswana International University Of Science And Technology

De cursus zal studenten uitrusten met de concepten, theorieën en principes die ten grondslag liggen aan wetenschap en wiskunde van elektrische, computer- en telecommunica ... [+]

Er zijn slechts een paar aspecten van de moderne samenleving die niet worden beïnvloed door computers en telecommunicatie. Computer Engineering heeft veel moderne gemakken opgeleverd, van magnetrons, mobiele telefoons, hoge en ultra-definition televisies, entertainment en geautomatiseerde systemen, draadloze high-speed internettechnologieën die worden bestuurd door computersystemen. Het communiceren van informatie over korte en lange afstanden via bekabelde en draadloze netwerken en de beveiliging van dergelijke gegevens, netwerken, hoogspanningslijnen en elektrische distributie staat centraal bij ingenieurs die gespecialiseerd zijn in computer- en telecommunicatie-engineering. Naarmate de wereld zich verder in de kenniseconomie begeeft, is de vraag naar kwalificaties op hoog niveau exponentieel toegenomen. De computer- en telecommunicatierevolutie heeft met name invloed op de economische groei in Afrika en de rest van de wereld.... [-]

Botswana Palapye
September 2019
Voltijd
5 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands