Filter
Bachelor Studies
Democratische Republiek Congo Studievorm: Alles Tempo: Alles

Zoek Bachelor Programma's in Computerwetenschappen in de Democratische Republiek Congo

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Afgestudeerden van een bachelor's degree in Computer Science hebben verschillende carrièrepaden geopend. Ze kunnen werken in verschillende gebieden of bedrijfstakken. Zoals bio-informatica, netwerken, gamen of kunstmatige intelligentie. Computer wetenschappers geleerd over computationele theorie en haar toepassingen in verschillende omgevingen.

Studenten die willen leren over de cultuur-specifieke gerechten en entertainment kunnen genieten van naar school in Congo DRC (Zaïre), zoals eten en muziek zijn twee van het land 's meest populaire bezigheden. Honderden van verschillende etnische groepen noemen van het land naar huis, en Frans is de meest voorkomende van de 242 talen.

Bachelor in Computerwetenschappen in de Democratische Republiek Congo

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Computerwetenschappen, Democratische Republiek Congo

Graden
Plaats
Democratische Republiek Congo
Studievorm
Tempo
Andere opties binnen dit vakgebied:
Université Catholique de Bukavu

De Faculteit der UCB Wetenschappen bestaat sinds 2003 en bezat in het begin dat het ministerie van Informatica. De opening van deze afdeling gereageerd op het moment met ... [+]

Computing Degree

(Optie: Computer Science and Networks en Telecommunicatie)

De Faculteit der UCB Wetenschappen bestaat sinds 2003 en bezat in het begin dat het ministerie van Informatica. De opening van deze afdeling gereageerd op het moment met een ongekende noodzaak om de Greater Kivu en de omgeving van hooggekwalificeerd wetenschappelijk personeel op het gebied computer. In de afgelopen jaren, beleidsmakers UBC zich bewust zijn van de dubbele noodzaak om de afdeling Informatica, waarvan het belang blijft groeien, terwijl de diversificatie van het aanbod van de opleiding in het licht van de behoeften van het bedrijf geleidelijk consolideren.

Vanuit dit besef geboren uit het academiejaar 2015-2016, het nieuwe Department of Environmental Sciences en de mogelijkheid netwerken en telecommunicatie samenleven met die van Licensing Round in Management Computing Sciences Informatics. Deze consolidatie van de bestaande momentum in combinatie met het openen van nieuwe horizonten is slechts het begin want op middellange termijn, de opening van nieuwe afdelingen (al geavanceerde ideeën voor Architectuur en Bouw Software Engineering) toestaan ​​dat veel gezinnen om te stoppen met het verzenden van hun dochters en zoon in zeer afgelegen regio's en met veelzijdige risico's wereldwijd dure opleiding met een kwaliteit / prijs zeer de vraag.... [-]

Democratische Republiek Congo Bukavu
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands