BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Computerwetenschappen in de Democratische Republiek Congo

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Afgestudeerden van een bachelor's degree in Computer Science hebben verschillende carrièrepaden geopend. Ze kunnen werken in verschillende gebieden of bedrijfstakken. Zoals bio-informatica, netwerken, gamen of kunstmatige intelligentie. Computer wetenschappers geleerd over computationele theorie en haar toepassingen in verschillende omgevingen.

Studenten die willen leren over de cultuur-specifieke gerechten en entertainment kunnen genieten van naar school in Congo DRC (Zaïre), zoals eten en muziek zijn twee van het land 's meest populaire bezigheden. Honderden van verschillende etnische groepen noemen van het land naar huis, en Frans is de meest voorkomende van de 242 talen.

Bachelor's Porgramma in Computerwetenschappen in de Democratische Republiek Congo

1 Resultaten in Computerwetenschappen, Democratische Republiek Congo Filter

Computer licentie

Université Catholique de Bukavu
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
Frans
Campus

De Faculteit der UCB Wetenschappen bestaat sinds 2003 en bezat in het begin dat het ministerie van Informatica. De opening van deze afdeling gereageerd op het moment met een o ...

Lees meer