BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Computerwetenschappen in Denemarken

Computers en technologie spelen een centrale rol in het leven van de meesten van ons. Terwijl de meeste mensen zijn kaal gebruikers van informatietechnologie, een paar "uitverkorenen" te ontwikkelen, reguleren en leiden de IT-wereld. Als je zou willen om een ​​van hen te worden, moet u overwegen het nemen van een bachelor informatica Denemarken. Een bachelor in de informatica in Denemarken zal u leiden door onderwerpen zoals computer architectuur, taal en methoden van de programmering, de besturingsystemen algoritmen en datastructuren of databases. Sommige van uw cursussen kunnen ook bestaan ​​uit computer graphics, signaalverwerking, het programmeren van spelletjes of numerieke analyse. De belangrijkste focus van de bachelor in de informatica-programma's in Denemarken is op het ontwikkelen van analytische vaardigheden, wiskundig denken en een hoog abstractieniveau.

 

Gezien de hoge kwaliteit van het Deense onderwijssysteem, kunt u er zeker van een relevante en uitgebreide kennis te krijgen.Een bachelors diploma in de informatica uit Denemarken is een garantie voor kwaliteit en zal daarom openen een wereld van mogelijkheden voor u.

 

Als u wilt dat de persoon die achter de verwerking en het berekenen van informatie, aarzel niet en een aanvraag voor een bachelor in de informatica-programma in Denemarken al vandaag!

 

6 Resultaten in Computerwetenschappen, Denemarken Filter

Bachelor in webontwikkeling

University College of Northern Denmark
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
3 semesters
Engels
Campus

Droom je van een toekomstige carrière binnen web- en multimediatechnologie? Heb je al een AP-graad in Computer Science of Multimedia Design?

Lees meer

Bachelor in Software Technology Engineering

VIA University College
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

3½-jarige bacheloropleiding in het Engels biedt studenten de vaardigheden en kennis die nodig is om informatiesystemen te beheren.

Lees meer

BA in Web Development

Roskilde Business College
BA
sep 2020
<
3 semesters
Campus

ZIBAT Campus Roskilde (Business & IT) biedt u een top-up mogelijkheid voor een Bachelor Degree in Web Development.

Lees meer

Bachelor (top up) in web development

Business Academy Aarhus
Bachelor
<
Voltijd
<
3 semesters
Engels
Campus

Het programma richt zich op de ontwikkeling van web-technologieën binnen een aantal verschillende toepassingsgebieden en een aantal verschillende distributieplatforms. Wij vin ...

Lees meer

Bachelor in de ingenieurswetenschappen in Electronica en Computer Engineering

Copenhagen University College of Engineering
Bachelor
sep 2020
Campus

Bent u geïnteresseerd in digitale elektronica, telecommunicatie, mobiele telefoons, de transmissie, satellieten digitalisering, het ontwerpen van communicatie-systemen, het pr ...

Lees meer

AP Degree in Computer Science

Roskilde Business College
Bachelor
sep 2020
<
5 semesters
Campus

De AP Degree Programme in Computer Science - voor de student geïnteresseerd in programmeren, de bouw van software en communicatie.

Lees meer