BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Computerwetenschappen in Georgië

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Alhoewel de grondslagen van de informatica al jaren bestaan, werd pas in de afgelopen eeuw de meest toonaangevende technologie ontwikkeld. In de jaren 1940 werden meer preciese rekenmachines gemaakt.

Georgië is een soevereine staat in de Kaukasus van Eurasia. Gelegen aan de kust van de Zwarte Zee, wordt het begrensd in het noorden en noordoosten van Rusland, in het zuiden door Turkije en Armenië, en aan het zuidoosten door Azerbeidzjan.

Bachelor Opleiding in Computerwetenschappen in Georgië

2 Resultaten in Computerwetenschappen, Georgië Filter

Bachelor in de informatica

Ilia State University
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
8 semesters
10 aug 2020
Engels
Campus

Informatica is een breed vakgebied dat de afgelopen decennia snel is gegroeid. Het omvat gebieden die verband houden met computersystemen en softwareontwikkeling, IT-beheer, B ...

Lees meer

Bachelor in de computertechniek

Ilia State University
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
10 aug 2020
Engels
Campus

Het bachelorprogramma Computer Engineering aan de Ilia State University biedt de student kennis van de principes van digitale computerbediening. In de wereld van vandaag spele ...

Lees meer