BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Computerwetenschappen in de Verenigde Bradford Verenigd Koninkrijk

Bachelor graden van geaccrediteerde hogescholen en universiteiten kunnen belangrijke stapstenen zijn naar een succesvolle carrière.De meest voorkomende vorm van undergraduate programma is een bachelor 's degree, meestal uitgereikt na vier jaar van succesvolle studie

De grondslagen van de informatica dateren eigenlijk van vóór de tijd dat de moderne computer feitelijk was gebouwd. Zo bestaan algoritmen voor berekeningen al honderden jaren. Een boek over Sanskriet algoritmen dateert uit 800 voor Christus.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Bradford heeft vijf instellingen voor hoger onderwijs en onlangs werd geprezen door Ofsted voor hun school prestaties. Er zijn ook National Media Museum, Bradford Industrial Museum, Boiling Hall Museum en een kunstgalerie genaamd Bradford 1 Gallery.

Top Bachelor Programma in Computerwetenschappen in de Verenigde Bradford in UK

2 Resultaten in Computerwetenschappen, Bradford Filter

BSc (Hons) in computerwetenschappen

University of Bradford
BSc
sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
30 jun 2020
Engels
Campus

Leer hoe u de volgende generatie softwaretools en -systemen kunt ontwikkelen en de benodigde kennis en technieken kunt opdoen voor het ontwerpen en exploiteren van computertec ...

Lees meer

Beng (Hons) in Software Engineering

University of Bradford
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
30 jun 2020
Engels
Campus

Software Engineering vormt de kern van alle moderne technologie en speelt een sleutelrol in elke branche.

Lees meer