BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Computerwetenschappen in Guatemala

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.

Naarmate het studiegebied van computer science oftewel informatica steeds gangbaarder werd, hadden velen hun twijfels of dit studiegebied zou blijven bestaan. Pas in de jaren 1950 begonnen academici informatica als een legitieme wetenschap te beschouwen. Het is aan het IBM merk te danken dat dit een onderdeel werd van de main-stream cultuur.

Er zijn verschillende particuliere universiteiten die kan worden gevonden in Guatemala. Ondanks dit, het heeft nog steeds een van de laagste niveaus geletterdheid in heel Centraal-Amerika. Wie op zoek is om te studeren in dit land kan zijn dat een hogere collegegeld te betalen als gevolg van de privatisering van de school systemen.

Bachelor's Porgramma in Computerwetenschappen in Guatemala

2 Resultaten in Computerwetenschappen, Guatemala Filter

Bachelor of Engineering in Computer Science

Universidad Francisco Marroquin
Bachelor
<
Voltijds
<
8 semesters
Spaans
Campus

Engineering in Computer Science aan de Faculteit Economie van de Francisco Marroquín Universiteit, faciliteert de student om zijn persoonlijke projecten te ontwikkelen, zowel ...

Lees meer

Information Systems Engineering en Computer Science

Mariano Gálvez University of Guatemala
BSc
feb 2021
Spaans
Campus

De professional die is afgestudeerd aan de faculteit Information Systems Engineering heeft een gedegen theoretische en praktische opleiding, gericht op analytische en systemat ...

Lees meer