Filter
Bachelor Studies
Hongkong Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vind Bachelor Opleidingen in Computerwetenschappen in Hongkong

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Alhoewel de grondslagen van de informatica al jaren bestaan, werd pas in de afgelopen eeuw de meest toonaangevende technologie ontwikkeld. In de jaren 1940 werden meer preciese rekenmachines gemaakt.

Hong Kong is een van de twee speciale administratieve regio van de People 's Republic of China, de andere is Macau.

Bachelor Programma in Computerwetenschappen in Hongkong

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Computerwetenschappen, Hongkong

Andere opties binnen dit vakgebied:
The University of Hong Kong

Het BEng-programma (CompSc) is een programma dat een degelijke opleiding biedt op de fundamentele en essentiële gebieden van computergebruik. Het is een actueel en prakti ... [+]

Wat is computerwetenschap?

Computerwetenschap is niet alleen het programmeren en bestuderen van computers, maar gaat eerder over het oplossen van problemen - de studie van algoritmen en informatie-representatie om productief gebruik van computertechnologieën mogelijk te maken. Computerwetenschap is een jonge maar snelgroeiende discipline. Het belang ervan is duidelijk in de diepe impact die het gebruik van computers heeft op ons leven. Computerwetenschappelijk onderwijs is nu even onmisbaar als elk van de traditionele programma's in een gevestigde universiteit.

Bachelor of Engineering (Computer Science)

Het BEng-programma (CompSc) is een programma dat een degelijke opleiding biedt op de fundamentele en essentiële gebieden van computergebruik. Het is een actueel en praktisch curriculum dat essentieel is voor aspirant-studenten en toekomstige IT-professionals. Na afronding van dit curriculum zijn studenten goed uitgerust met zowel basis- als gevorderde kennis op het gebied van informatica, die tot doel heeft studenten beter voor te bereiden op het starten van hun carrière in de IT-industrie en / of om postdoctorale studies op dit gebied na te streven.... [-]

Hongkong Hong Kong
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands