Filter
Bachelor Studies
Kroatië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Zoek Bachelors in Computerwetenschappen in Kroatië

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Er zijn verschillende velden die deel uitmaken van het bredere gebied van de informatica. Een van deze velden is de complexiteitstheorie, die heel abstract kan zijn. Andere velden, zoals computergraphics, gaan meer over concrete en hands-on visuals.  

Kroatië is een goede keuze voor studenten die willen studeren in een plaats bekend om zijn prachtige kust, zijn mix van Mediterrane en Zuid-Oost-Europese charme en rijk historisch en cultureel erfgoed.

Bachelor's Opleiding in Computerwetenschappen in Kroatië

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Computerwetenschappen, Kroatië

Algebra University College

Gedurende de afgelopen tien jaar, deskundigen met kennis op het gebied van software engineering zijn de meest gewilde groep onder alle IT-professionals die werkzaam zijn ... [+]

Gedurende de afgelopen tien jaar, deskundigen met kennis op het gebied van software engineering zijn de meest gewilde groep onder alle IT-professionals die werkzaam zijn in de Republiek Kroatië en zijn goed voor ongeveer 50% van de totale werkgelegenheid in de IT-sector. Hun carrières zijn nauw verbonden met dynamische ontwikkeling van technologieën en voordeel in hun werkgelegenheid wordt bereikt door de industrie verklaringen die, in aanvulling op de erkenning van beroepskwalificaties, zorgen voor een betere financiële arbeidsomstandigheden en de toegang tot Europese en internationale werkgevers te vereenvoudigen. Daarom heeft de opleiding in software engineering is opgesteld met de nadruk op eerder genoemde specifieke kwaliteiten en dominante technologieën van vandaag (.NET en Java) om voordelen in loopbaanontwikkeling van computer-ingenieurs ervoor te zorgen in vergelijking met afgestudeerden van andere vergelijkbare (beroeps ) opleidingen. Dit is de reden waarom de sub-specialisatie Software Engineering biedt training in de programmering, de ontwikkeling en het onderhoud van complexe applicaties en informatiesystemen. Extra specialisatie is mogelijk door middel van keuzevakken, seminar papers en scriptie. De opleiding biedt werkgelegenheid voor posities van systeembeheerders en netwerk.... [-]

Kroatië Zagreb
Oktober 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands