BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Computerwetenschappen in Macedonië

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.

Naarmate het studiegebied van computer science oftewel informatica steeds gangbaarder werd, hadden velen hun twijfels of dit studiegebied zou blijven bestaan. Pas in de jaren 1950 begonnen academici informatica als een legitieme wetenschap te beschouwen. Het is aan het IBM merk te danken dat dit een onderdeel werd van de main-stream cultuur.

Macedonië 's grote overvloed aan natuurlijke en culturele attracties maken het een aantrekkelijke bestemming van de bezoekers. Skopje is het land 's politieke, culturele, economische en academische centrum en heeft verschillende universiteiten.

Bachelor's Porgramma in Computerwetenschappen in Macedonië

2 Resultaten in Computerwetenschappen, Macedonië Filter

Bachelor in de machine intelligentie en robotica

University For Information Science And Technology
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

De aanwezigheid van microchips of geïntegreerde schakelingen in bijna elke vorm van moderne machine zorgt voor een zekere mate van intelligentie in de meeste mechanische en el ...

Lees meer

Bachelor of Engineering in de informatica en techniek

University For Information Science And Technology
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Bent u geïnteresseerd in het gebied van software engineering en programmering, de faculteit Computer Science and Engineering is de juiste plek voor jou. Deze faculteit zal u e ...

Lees meer