BACHELORSTUDIES

Bachelors in Computerwetenschappen op Malta

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.

De grondslagen van de informatica dateren eigenlijk van vóór de tijd dat de moderne computer feitelijk was gebouwd. Zo bestaan algoritmen voor berekeningen al honderden jaren. Een boek over Sanskriet algoritmen dateert uit 800 voor Christus.

Malta is een Zuid-Europese land in de Middellandse Zee 80 km ten zuiden van Sicilië en 333 km ten noorden van Libië. Malta heeft betrekking op iets meer dan 316 km ², waardoor het een van de kleinste en dichtstbevolkte landen van de wereld 's.

Bachelor Programma in Computerwetenschappen op Malta

3 Resultaten in Computerwetenschappen, Malta Filter

BSc Informatica & IS

St Martin’s Institute of Information Technology
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
Campus

Deze graad geeft je de basisvaardigheden die nodig zijn om een ​​informatie-systemen professional geven.U leert hoe u een voorstel tot een werkend systeem dat kan ontwikkelen ...

Lees meer

Bachelor of Science in de Software Development

Malta College of Arts, Science and Technology
BSc
<
Deeltijd
<
5 semesters
Engels
Campus

Als u enthousiast over de ontwikkeling van software zijn met een neiging naar backend systemen en het oplossen van complexe problemen dan is deze cursus iets voor jou.

Lees meer

BSc Creative Computing

St Martin’s Institute of Information Technology
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
Campus

De Universiteit van Londen is echt een van de grote universiteiten van de wereld.Een federatie van 18 wereldklasse Hogescholen en 10 gespecialiseerde instituten, heeft zijn re ...

Lees meer