Filter
Bachelor Studies
Marokko Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vergelijk Bachelor's Programma's in Computerwetenschappen in Marokko

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Afgestudeerden van een bachelor's degree in Computer Science hebben verschillende carrièrepaden geopend. Ze kunnen werken in verschillende gebieden of bedrijfstakken. Zoals bio-informatica, netwerken, gamen of kunstmatige intelligentie. Computer wetenschappers geleerd over computationele theorie en haar toepassingen in verschillende omgevingen.

Marokko is een Noord-Afrikaanse land dat een kustlijn op zowel de Noord-Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee heeft. De meeste buitenlanders op zoek om te studeren in Marokko zijn op zoek naar zowel Arabisch of Frans taalcursussen. Alle grote steden hebben taal-centra, en sommigen zullen zelfs regelen huis verblijven met een Arabisch-sprekende familie tijdens je cursus.

Bachelor's Opleiding in Computerwetenschappen in Marokko

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Computerwetenschappen, Marokko

Université Internationale de Rabat (UIR)

Het diploma Licentie "Genie Computing" is een dubbel diploma uitgegeven door de UIR en de Universiteit van Nantes, werd verkregen na het succes van het programma voor dri ... [+]

Degree in Computer Engineering Het diploma Licentie "Genie Computing" is een dubbel diploma uitgegeven door de UIR en de Universiteit van Nantes, werd verkregen na het succes van het programma voor drie jaar. De vorm van licentie specialisten in informatie management. Hun vaardigheden maken een van de meest onderzoeksprofiel door bedrijven.

Deze training, geanimeerd door een faculteit bestaat uit docenten en professionals nationaal en internationaal erkend, biedt studenten de vaardigheden die nodig zijn voor de intellectuele en technische implementatie en het beheer van computer-projecten.

Rond de fundamentele leerstellingen, zullen de studenten van de licentie "Genie Computing" worden naar een professioneel project omlijst door het onderwijzend personeel van de UIR te realiseren. ... [-]

Marokko Rabat
August 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands