Filter
Bachelor Studies
Staat Palestina Studievorm: Alles Tempo: Alles

Kijk Bachelor's Programma's in Computerwetenschappen in de Palestijnse Gebieden

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Informatica is een vakgebied dat zich samen met de groei van technologische ontwikkelingen snel heeft uitgebreid. Volgens de definitie is het een praktische en wetenschappelijke benadering van berekeningen. Het gaat hierbij om de algoritmen die te maken hebben met het verkrijgen, verwerken en presenteren van informatie.    

Een aantal instellingen voor hoger onderwijs zijn verschenen in de afgelopen jaren in heel de Palestijnse gebieden en de Gazastrook. Hoewel jonge, deze faciliteiten zijn in staat om een ​​breed scala aan programma's voor lokale en internationale studenten aan te bieden.

Bachelor Programma in Computerwetenschappen in de Palestijnse Gebieden

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Computerwetenschappen, Staat Palestina

Palestine Polytechnic University

CITCE wil worden erkend voor zijn vermogen om IT-professionals en computer ingenieurs die streven naar het dienen van de Palestijnse gemeenschap in IT afstuderen. Afhanke ... [+]

CITCE streeft om erkend te worden om zijn vermogen om IT-professionals en computer ingenieurs die streven naar het dienen van de Palestijnse gemeenschap in IT afstuderen. Afhankelijk van de gekwalificeerde docenten en personeel, het college streeft naar een van de nationale afzetmogelijkheden voor onderzoek en maatschappelijke dienstverlening.

Computertechniek

Het programma richt zich op de technische aspecten van computer hardware, embedded systemen en software design. Het programma omvat cursussen in verschillende gebieden, zoals: computer ontwerp van het systeem (digitale systemen, computer organisatie en architectuur, en embedded systemen), computernetwerken (bekabelde en draadloze netwerken en het internet), en het ontwerpen van software en toepassingen (programmeertalen, software engineering, enz.). In hun senior van de studie, de studenten voeren een afstudeerproject waar ze worden verwacht voor het ontwerpen en implementeren van een systeem dat een vooraf gedefinieerde probleem oplost.... [-]

Staat Palestina Hebron
August 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands