BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Computerwetenschappen in Slovenië

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Naarmate het studiegebied van computer science oftewel informatica steeds gangbaarder werd, hadden velen hun twijfels of dit studiegebied zou blijven bestaan. Pas in de jaren 1950 begonnen academici informatica als een legitieme wetenschap te beschouwen. Het is aan het IBM merk te danken dat dit een onderdeel werd van de main-stream cultuur.

Slovenië (Slovenija) is lid van de Europese Unie, Akkoord van Schengen en de NAVO. Voorheen een van Joegoslavië 's zes deelrepublieken, tegenwoordige Slovenië werd onafhankelijk in 1991. Slovenië heeft vier universiteiten, gelegen in Ljubljana, Maribor, Nova Gorica en Koper.

Bachelor Programma in Computerwetenschappen in Slovenië

1 Resultaten in Computerwetenschappen, Slovenië Filter

Bachelor in Computer Science and Information Technologies

The Faculty of Electrical Engineering and Computer Science - University of Maribor
Bachelor
okt 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Sloveens
Campus

The Computer Science and Information Technologies Study Program at The Faculty of Electrical Engineering and Computer Science (FERI), University of Maribor, Slovenia, EU, is o ...

Lees meer