Filter
Bachelor Studies
Taiwan Studievorm: Alles Tempo: Alles

Bekijk alle Bachelor Programma's in Computerwetenschappen in Taiwan

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Afgestudeerden van een bachelor's degree in Computer Science hebben verschillende carrièrepaden geopend. Ze kunnen werken in verschillende gebieden of bedrijfstakken. Zoals bio-informatica, netwerken, gamen of kunstmatige intelligentie. Computer wetenschappers geleerd over computationele theorie en haar toepassingen in verschillende omgevingen.

Taiwan, officieel de Republiek China, is een staat in Oost-Azië en de eerste constitutionele republiek in Azië. Taiwan heeft een aantal goede universiteiten, waarvan vele uitwisselingsovereenkomsten met buitenlandse universiteiten, en deze zijn een goede manier om het leven in Taiwan te ervaren.

Bachelor's Opleiding in Computerwetenschappen in Taiwan

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Computerwetenschappen, Taiwan

National Chiao Tung University

"NCTU EECS Undergraduate Honors Program " is een pionier in undergraduate interdisciplinair onderwijs in Taiwan.Dit programma maakt een flexibele en creatieve studie mili ... [+]

NCTU EECS Undergraduate Honors Program

"NCTU EECS Undergraduate Honors Program " is een pionier in undergraduate interdisciplinair onderwijs in Taiwan. Dit programma maakt een flexibele en creatieve studie milieu in de EECS gebied en het is een belangrijke stap NCTU streeft naar verbetering van de kwaliteit van het hoger onderwijs. Er zijn in totaal meer dan 230 docenten in het College van Elektrotechniek en Computer Engineering en het college van Informatica. Alle docenten ondersteunen het onderwijs-en onderzoeksactiviteiten in de Honors Program, alsmede gelijkaardige activiteiten in de elektronica-, Communicatie Techniek, Elektrotechniek en Regeltechniek, Informatica, en Fotonica departementen.Het doel van Honors Program is om toekomstige leiders onderwijzen in zowel de academische en industriële arena's, door te rusten studenten niet alleen met een stevige achtergrond in de algemene EECS curriculum, maar ook met een wereldwijd wereldbeeld door middel van het verzenden van studenten in het buitenland gedurende ten minste een semester tijdens hun laatste jaar door het uitwisselen van studenten programma's met UIUC, CMU, en de KUL in België. We hopen dat de studenten in het honoursprogramma staat zal zijn om volledig te ontwikkelen hun individuele talenten en in de toekomst zullen ze de leiders in de verschillende wetenschappelijke verenigingen en in de industrie. ... [-]

Taiwan Hsinchu
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands