BACHELORSTUDIES

Bachelors in Computerwetenschappen in Taiwan

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Afgestudeerden van een bachelor's degree in Computer Science hebben verschillende carrièrepaden geopend. Ze kunnen werken in verschillende gebieden of bedrijfstakken. Zoals bio-informatica, netwerken, gamen of kunstmatige intelligentie. Computer wetenschappers geleerd over computationele theorie en haar toepassingen in verschillende omgevingen.

Taiwan, officieel de Republiek China, is een staat in Oost-Azië en de eerste constitutionele republiek in Azië. Taiwan heeft een aantal goede universiteiten, waarvan vele uitwisselingsovereenkomsten met buitenlandse universiteiten, en deze zijn een goede manier om het leven in Taiwan te ervaren.

Bachelor Programma in Computerwetenschappen in Taiwan

3 Resultaten in Computerwetenschappen, Taiwan Filter

Bachelor in de informatica

Yuan Ze University & College of Management
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Het internationale programma voor bachelor in informatica is een interdisciplinair programma dat in het Engels wordt gegeven onder het College of Informatics.

Lees meer

Bachelor in toegepaste informatica

Ming Chuan University
BSc
<
4 jaren
Engels
Campus
Online

Applied Computing-programma (AC) is het eerste IT-programma in Taiwan dat gedurende vier jaar volledig in het Engels wordt uitgevoerd. Het werd opgericht in 2003. AC is een ge ...

Lees meer

NCTU EECS Undergraduate Honors Program

National Chiao Tung University
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
Campus

"NCTU EECS Undergraduate Honors Program " is een pionier in undergraduate interdisciplinair onderwijs in Taiwan.Dit programma maakt een flexibele en creatieve studie milieu in ...

Lees meer