Filter
Bachelor Studies
Thailand Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vergelijk Bachelor Programma's in Computerwetenschappen in Thailand

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Informatica is een vakgebied dat zich samen met de groei van technologische ontwikkelingen snel heeft uitgebreid. Volgens de definitie is het een praktische en wetenschappelijke benadering van berekeningen. Het gaat hierbij om de algoritmen die te maken hebben met het verkrijgen, verwerken en presenteren van informatie.    

Thailand (ประเทศไทย), officieel het Koninkrijk Thailand (ราช อาณาจักร ไทย) is een land in Zuidoost-Azië met kusten op de Andaman Zee en de Golf van Thailand. De hoofdstad Bangkok is aan het begin van vele bezoekers 'routes, en terwijl een moderne stad, het heeft een rijk cultureel erfgoed.

Bachelor Programma in Computerwetenschappen in Thailand

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Computerwetenschappen, Thailand

Media Design School

De Bachelor of Software Engineering (Game Programming) is de enige mate van zijn soort in Nieuw-Zeeland en levert een sterk ontwikkelde technische kennis en vaardigheden- ... [+]

Wanneer steeds een Game Programmer, U zult het beste leren terwijl het doen. Je zult coderen, zult u ambachtelijke en, op het einde, zul je afstuderen met een gaming portfolio als geen ander. Aan het einde van je derde jaar bij Media Design School, zult u hebben gewerkt met andere gelijkgestemde programmeurs en kunstenaars om een ​​industrie-niveau spel te ontwikkelen, waardoor u de perfecte showreel om kick-start uw professionele carrière.

Beter nog, Media Design School is de enige school in Nieuw-Zeeland, die is een samenwerkingsverband aangegaan met PlayStation Eerste Academic Development Programme van Sony Computer Entertainment Europe's, Waardoor onze studenten de mogelijkheid om games voor de PlayStation-platform te ontwikkelen.... [-]

Thailand Bangkok
February 2020
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Webster University Thailand Campus

Afgestudeerden van dit programma zal veelzijdige professionals die problemen die een organisatie in gevaar zou brengen kunnen lossen; zij zullen de ruggengraat van de int ... [+]

Studenten in deze belangrijke zijn gericht op het maken van de computer systeem uit te voeren op het hoogste niveau. Zij zullen bedreven in het programmeren en in het begrijpen van de beste gebruik van de machine te worden. Deze personen zullen de IT-professionals die de infrastructuur draaiende te houden te worden. Zij zullen worden gekwalificeerd om nieuwe systemen te creëren, evenals het hebben van de vaardigheden te onderhouden en bijwerken oudere systemen.

Afgestudeerden van dit programma zal veelzijdige professionals die problemen die een organisatie in gevaar zou brengen kunnen lossen; zij zullen de ruggengraat van de interne IT-personeel te vormen.

Leerresultaten Studenten demonstreren kritisch denken vaardigheden op het gebied van de informatica. Studenten krijgen de mogelijkheid om problemen met betrekking tot de programma-inhoud op te lossen te tonen. Studenten krijgen inzicht in de concepten en principes van software systemen te demonstreren. Studenten zullen analyseren, ontwerpen en documenteren van een component systeem met behulp van de juiste informatica technieken en modellen. Studenten zullen een formele presentatie van een softwaresysteem project inclusief de demonstratie van een werkende applicatie te maken. Studenten krijgen een grondige kennis van geavanceerde software development technieken te demonstreren. Diploma-eisen ... [-]
Thailand Bangkok
January 2020
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands