Filter
Bachelor Studies
Tunesië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Bekijk Undergraduate Studies in Computerwetenschappen in Tunesië

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.

Naarmate het studiegebied van computer science oftewel informatica steeds gangbaarder werd, hadden velen hun twijfels of dit studiegebied zou blijven bestaan. Pas in de jaren 1950 begonnen academici informatica als een legitieme wetenschap te beschouwen. Het is aan het IBM merk te danken dat dit een onderdeel werd van de main-stream cultuur.

Tunesië, officieel de Republiek Tunesië, is het kleinste land in Noord-Afrika. Het is een Maghreb land begrensd door Algerije in het westen, Libië naar het zuidoosten en de Middellandse Zee naar het noorden en oosten. Op universitair niveau in Tunesië de eerste cyclus van studies in de academische stroom is van twee jaar, die leidt tot de toekenning van diploma d'Etudes Universitaires du Premier Cycle.

Bachelor Programma in Computerwetenschappen in Tunesië

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Computerwetenschappen, Tunesië

Andere opties binnen dit vakgebied:
UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)

De Bachelor of Science (B.Sc.) of Bachelor's degree in Computer Science and Technology is een ingenieursdiploma dat het mogelijk maakt om zowel in de computerhandel te oe ... [+]

De Bachelor of Science - BSc en Applied Bachelors Degree in Computer Science and Technology is een Hoger Diploma in Engineering, beschikbaar voor bachelors afgestudeerden. Na een geïntegreerde voorbereidende cyclus, de student realiseert een innovatieproject over een onderwerp, en is gespecialiseerd enentreprise vóór de afronding van een project afstuderen met geheugen (Bachelor Thesis).

De student kan een semester doen; project, specialiteit of stage aan het einde van internationale studies met partners van de Internationale Universiteit van Tunis .

Het diploma uitgereikt door de Private International Higher School of Tunis is een Tunesisch State Diploma geaccrediteerd door het Ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek, en een Duits B.Sc. * diploma wereldwijd erkend. B.Sc. laat zowel toe om in de computerhandel te werken als om techniek na te streven; Ingenieursdiploma en Master of Science (M.Sc.) .* geaccrediteerd zijn... [-]

Tunesië Tunis
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands