Filter
Bachelor Studies
Turkije Ankara Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Undergraduate Studies (Bachelor) in Computerwetenschappen in de Verenigde Ankara Turkije

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Informatica is een vakgebied dat zich samen met de groei van technologische ontwikkelingen snel heeft uitgebreid. Volgens de definitie is het een praktische en wetenschappelijke benadering van berekeningen. Het gaat hierbij om de algoritmen die te maken hebben met het verkrijgen, verwerken en presenteren van informatie.    

Universiteiten in Turkije bieden twee of vier jaar van het onderwijs voor undergraduate studies, terwijl de graduate programma's duren een minimum van twee jaar. Er zijn ongeveer 820 instellingen voor hoger onderwijs in Turkije, waaronder 76 universiteiten met een totale studentenaantallen van meer dan 1 miljoen. De kwaliteit van het onderwijs op de Turkse universiteiten varieert sterk, wat het verstrekken van onderwijs en faciliteiten op gelijke voet met internationaal gerenommeerde scholen.

Ankara is de hoofdstad van Turkije en, onder Istanbul, heeft de veelheid van 13 universiteiten, drie instituten en veel verschillende particuliere en openbare scholen. Het is ook gekend voor instituten, concertzalen, opera en ballet en andere producten van hoge cultuur.

Beste Bachelor's Porgramma in Computerwetenschappen in de Verenigde Ankara in Turkije

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Computerwetenschappen, Ankara

Bilkent University

Het departement Computer Engineering heeft een curriculum dat onderzoekgerichte en creatieve ingenieurs produceert. Een internationale faculteit leert basis en geavanceer ... [+]

Het departement Computer Engineering heeft een curriculum dat onderzoekgerichte en creatieve ingenieurs produceert. Een internationale faculteit leert basis en geavanceerde theoretische principes van wiskunde en informatica, naast de fundamenten van hardware- en softwaretechnologieën. Gericht op afstuderende ingenieurs die een leidende rol zullen spelen in de wereldwijde informatiemaatschappij moedigt de afdeling studenten aan om innovaties en ontwikkelingen in hun vakgebied te volgen en leert hen om wetenschappelijke probleemoplossende methoden toe te passen op hun werk. Door cursussen te selecteren uit de vele aangeboden keuzevakken, kunnen studenten zich specialiseren in verschillende interessegebieden. De Bachelor of Science-programma heeft Accreditatie Board of Engineering and Technology (ABET) substantiële equivalentie-accreditatie.... [-]

Turkije Ankara
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands