BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Computerwetenschappen in de Verenigde Kastanjebruin Verenigde Staten

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde landen.

Informatica is een vakgebied dat zich samen met de groei van technologische ontwikkelingen snel heeft uitgebreid. Volgens de definitie is het een praktische en wetenschappelijke benadering van berekeningen. Het gaat hierbij om de algoritmen die te maken hebben met het verkrijgen, verwerken en presenteren van informatie.    

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Auburn University is misschien wel de meest erkende universiteit in Auburn. Er is ook het Nationaal Centrum voor Asphalt Technology, Ludwig von Mises Institute en de Yarborough College.

Beste Bachelor Programma in Computerwetenschappen in de Verenigde Kastanjebruin in de Verenigde Staten

2 Resultaten in Computerwetenschappen, Kastanjebruin Filter

Bachelor of Applied Science in de informatietechnologie de ontwikkeling van software

Green River College
Bachelor
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Opleiding onze innovatieve toegepaste bachelor bereidt afgestudeerden voor hoge lonen, hoge-demand banen zoals software ontwikkelaar, mobiele applicatie-ontwikkelaar, web ontw ...

Lees meer

Bachelor in de informatica

Green River College
Bachelor
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Het Computer Science programma leert studenten om software te ontwikkelen, gegevens te analyseren en problemen op te lossen.

Lees meer