BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Computerwetenschappen in de Verenigde Miami Verenigde Staten

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Alhoewel de grondslagen van de informatica al jaren bestaan, werd pas in de afgelopen eeuw de meest toonaangevende technologie ontwikkeld. In de jaren 1940 werden meer preciese rekenmachines gemaakt.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Miami is de provinciehoofdstad van Miami-Dade County, gelegen aan de Atlantische kust in het zuiden van Florida. Miami is gerangschikt zevende in de hele Verenigde Staten als we praten over de inschrijving van studenten per hoofd van de bevolking. Miami is ook bekend profit en non-profit professionele programma's.

Top Bachelor in Computerwetenschappen in de Verenigde Miami in de Verenigde Staten

2 Resultaten in Computerwetenschappen, Miami Filter

Bachelor's Degree in Computer Engineering

Marconi International University - Miami
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
4 jaren
Engels
Spaans
Campus
Online

De Bachelor's Degree in Computer Engineering heeft tot doel studenten voor te bereiden op volwassen worden tot professionals die een actieve rol in hun vakgebied hebben. Het p ...

Lees meer

Bachelor of Science in Computer Science

Johnson & Wales University
BSc
sep 2020
Engels
Campus
Online

Vind je het leuk om met computers te werken en alles te ontdekken wat ze kunnen doen? In het digitale tijdperk is computerwetenschap zoveel meer dan programmeren - het gaat om ...

Lees meer