Filter
Bachelor Studies
Zuid-Korea Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vergelijk Undergraduate Studies in Computerwetenschappen in Zuid-Korea

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

De grondslagen van de informatica dateren eigenlijk van vóór de tijd dat de moderne computer feitelijk was gebouwd. Zo bestaan algoritmen voor berekeningen al honderden jaren. Een boek over Sanskriet algoritmen dateert uit 800 voor Christus.

Zuid-Korea, officieel de Republiek Korea, is een soeverein land gelegen in het zuidelijke deel van het Koreaanse schiereiland. De naam "Korea " is afgeleid van Goryeo, een dynastie die in de Middeleeuwen heerste. Zuid-Korea is nu een liberale democratie en een economische grootmacht. De meest prestigieuze algemene universiteiten zijn Seoul National University, Korea Geavanceerde Instituut voor Wetenschap en Technologie, Yonsei University en Universiteit Korea.

Bachelor in Computerwetenschappen in Zuid-Korea

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Computerwetenschappen, Zuid-Korea

Andere opties binnen dit vakgebied:
SUNY Korea

Informatica is de studie van computer-systemen, met inbegrip van de architectuur van computers, de ontwikkeling van software, informatieverwerking, computerapplicaties, a ... [+]

Informatica is de studie van computer-systemen, met inbegrip van de architectuur van computers, de ontwikkeling van software, informatieverwerking, computerapplicaties, algoritmische problemen op te lossen, en de wiskundige fundamenten van de discipline.

De Computer Science belangrijkste biedt beroepsonderwijs in de informatica aan de student voor te bereiden op graduate studie of voor een carrière in het veld computing. Studenten leren concepten en vaardigheden die nodig zijn voor het ontwerpen, programmeren, en het toepassen van computersystemen, terwijl ook het leren van de theoretische en wiskundige fundamenten van de informatica. Ze hebben voldoende vrijheid in het programma aan andere academische belangen in de vrije kunsten, wetenschappen en techniek te wenden om hun studie van de informatica te vullen. Het Computer Science programma op Stony Brook University, die SUNY-Korea programma sluit nauw aan bij is geaccrediteerd door de Computing Accreditatie Commissie van ABET.... [-]

Zuid-Korea Incheon
March 2020
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands