BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Computerwetenschappen in Zuid-Korea

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

De grondslagen van de informatica dateren eigenlijk van vóór de tijd dat de moderne computer feitelijk was gebouwd. Zo bestaan algoritmen voor berekeningen al honderden jaren. Een boek over Sanskriet algoritmen dateert uit 800 voor Christus.

Zuid-Korea, officieel de Republiek Korea, is een soeverein land gelegen in het zuidelijke deel van het Koreaanse schiereiland. De naam "Korea " is afgeleid van Goryeo, een dynastie die in de Middeleeuwen heerste. Zuid-Korea is nu een liberale democratie en een economische grootmacht. De meest prestigieuze algemene universiteiten zijn Seoul National University, Korea Geavanceerde Instituut voor Wetenschap en Technologie, Yonsei University en Universiteit Korea.

Bachelor's Opleiding in Computerwetenschappen in Zuid-Korea

1 Resultaten in Computerwetenschappen, Zuid-Korea Filter

Bachelor in de informatica

SUNY Korea
Bachelor
mrt 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Informatica is de studie van computer-systemen, met inbegrip van de architectuur van computers, de ontwikkeling van software, informatieverwerking, computerapplicaties, algori ...

Lees meer