Filter
Bachelor Studies
Zweden Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vind Bachelor Opleidingen in Computerwetenschappen in Zweden

Zweden is het aantrekken van studenten uit de hele wereld om hun Bachelor of Computer Science programma. Zweden's top-notch academische programma's te bevorderen innovatieve en creatieve ideeën, kritisch denken, en teamwork. Een Bachelor of Computer Science in Zweden is een uitstekende keuze voor studenten op zoek naar een succesvolle carrière in de industrie, niet alleen omdat studenten een uitstekende opleiding vanwege alle professionele, culturele en sociale kansen die Zweden te bieden heeft zal ontvangen, maar ook.

Bachelor in Computer Science programma in Zweden zijn gemaakt voor leerlingen met kracht en interesse in de wiskunde en de theoretische grondslagen van de informatica. In Zweden, zullen de studenten die een bachelor of Computer Science graad verkennen onderwerpen zoals cyber security, grafisch ontwerp, theorie van berekeningen, datacommunicatie, algoritmen, theorie en informatie, om een ​​paar te noemen.

Als u meer wilt weten over een Bachelor of Computer Science in Zweden leert, dan bladeren onder de programma's. Als je er een vindt die u interesseert, vult het formulier in en u wordt dan direct verbonden met de toelating tot de universiteit!

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Computerwetenschappen, Zweden

Kristianstad University Sweden

Een breed scala aan kennis nodig is om geavanceerde computer software systemen te ontwikkelen. Naast kennis over de programmering moet u begrijpen hoe de computer program ... [+]

Een breed scala aan kennis nodig is om geavanceerde computer software systemen te ontwikkelen. Naast kennis over de programmering moet u begrijpen hoe de computer programma's zijn ontworpen, hoe om te gaan en ontwikkelen van complexe software systemen en hoe aan de eisen van de gebruiker te interpreteren.

Dit programma is in de eerste plaats gericht aan internationale studenten.

De Bachelor in Software Development geeft je een kans om de structuur en het ontwerp van software systemen te verkennen. U zult programmering computer, software engineering en meer te studeren. Voor te bereiden op de toekomstige werkgelegenheid enkele van de cursussen richten zich op het ontwikkelen van uw vermogen om te werken in de ontwikkeling van software teams.... [-]

Zweden Kristianstad
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands