1023 Bachelorgraad Opleidingen in Computerwetenschappen 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Computerwetenschappen 2024Filter
    • Berlin, Duitsland

    Full time

    36 maanden

    Blended, Op de campus

    Engels

    Ontgrendel de toegangspoort tot baanbrekende technologieën die klaar staan om een revolutie teweeg te brengen in ons leven, zoals zelfrijdende auto's. Zet de eerste stap op weg naar het behalen van uw wereldwijd erkende bachelordiploma Toegepaste Kunstmatige Intelligentie van IU . B.Sc. in Artificial Intelligence geeft studenten de vaardigheden om oudere computertechnieken en de psychologie van menselijke leerprocessen te combineren met nieuwe innovaties op het gebied van kunstmatige intelligentie om computing in uitdagende toepassingen toe te passen.

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Het Bachelor of Science in Computer Science-programma van East Central University Online biedt professionele vaardigheden en praktische ervaring met het werken met geavanceerde computertoepassingen. Verken een curriculum gebaseerd op de richtlijnen van de Association for Computing Machinery (ACM) en studeer volledig voorbereid af op veelgevraagde functies met betrekking tot computerprogrammering, codering, softwareontwikkeling en engineering, gegevensanalyse, testen en debuggen, cyberbeveiliging en meer.

    • Paris, Frankrijk
    • Madrid, Spanje
    • + 1 more

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Bachelor of Science in Computer Science bereidt studenten voor om sterke communicatoren te zijn in een internationale context, analytische en kritische denkers met gedegen kennis van wiskunde, informatica en data-analyse en besluitvormings- en probleemoplossende vaardigheden, en sociaal verantwoordelijk met een duidelijke focus op duurzaamheid.

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    42 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Ontwikkel een brede reeks vaardigheden voor een carrière op het snijvlak van technologie en business met het 100% online Bachelor of Science in Computer Information Technology-programma van Methodist University. Kies een carrièregerichte concentratie in Business Information Systems of Cybersecurity and Information Assurance om je te verdiepen in toonaangevende technologieën en je voor te bereiden op een reeks veelgevraagde functies, waaronder databaseontwikkelaar, software-engineer en bedrijfsanalist.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Global BBA & Bachelor in AI for Business volgt het internationale bachelorformat, het meest geaccepteerde studieformat ter wereld, en wordt erkend door internationale bedrijven. Afhankelijk van de gekozen specialisatie kunnen studenten direct na hun studie de arbeidsmarkt betreden of kunnen ze doorstromen naar een master of science (MSc) studie.

    • Hull, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Bestudeer spannende gebieden - zoals kunstmatige intelligentie en virtuele omgevingen - ter voorbereiding op een carrière in deze dynamische industrie.

    • Budapest, Hongarije

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het doel is computerwetenschappers op te leiden met een professionele kennis op basis van een solide theoretische achtergrondkennis. Ze hebben de vaardigheden om deel te nemen aan software-ontwikkeling, het ontwikkelen van informatiesystemen en systeembeheer op verschillende gebieden. Computerwetenschappers treden vaak op als bemiddelaar tussen de klanten van informatiesystemen en de producenten. Op deze manier synthetiseert het werk van een computerwetenschapper de constructieve activiteit van ingenieurs met de algemene probleemoplossende houding van wiskundigen terwijl ze deelnemen aan teams van grootschalige projecten.

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Geniet van geïndividualiseerde instructie door deskundige faculteit in EOU's online bachelor in computerwetenschappen. Werk voor kleine en grote bedrijven, bekende bedrijven, hogescholen en universiteiten en particuliere bedrijven met vaardigheden op het gebied van programmeren, IT-beheer, gegevensanalyse, software-engineering of systeembeheer.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    36 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Leer de vaardigheden die nodig zijn om een succesvolle softwareontwikkelaar te zijn – volledig online, vanuit het comfort van uw huis. Sluit je aan bij een voortdurend groeiende industrie en geef de toekomst vorm met jouw codeer- en ontwikkelingsvaardigheden!

    • Gibraltar, Gibraltar

    Full time

    3 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Technologie verandert snel de manier waarop we leven en werken. In wat de Vierde Industriële Revolutie wordt genoemd, voorspelt het World Economic Forum dat er de komende vijf jaar minstens 150 miljoen nieuwe computer-/technologiebanen zullen zijn. Bovendien zullen banen in het bedrijfsleven en de technologie het komende decennium een hoge vlucht nemen en tot de bestbetaalde en snelstgroeiende banen in de nieuwe economie behoren.

    • Wrexham, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Als eerste beoordeeld in Wales voor algehele tevredenheid en onderwijs, is deze cursus ontworpen om sterke technische ontwikkel- en projectmanagementvaardigheden te ontwikkelen om je inzetbaarheid te verbeteren.

    • Livingston, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Naarmate industrieën meer geautomatiseerd worden, is de BS in Computer Engineering Technology-graad van de University of West Alabama een op vaardigheden gerichte graad die 45 uur hands-on CET-training en 21 uur EET-training biedt en loopbaanklare vaardigheden leert om weloverwogen beslissingen op basis van technische kennis en ervaring. U ontvangt persoonlijke instructie van Ph.D. faculteits- en brancheleiders met echte computertechnische ervaring om ervoor te zorgen dat u klaar bent voor een succesvolle carrière.

    • Berlin, Duitsland
    • Potsdam, Duitsland

    Full time

    36 maanden

    Op de campus

    Engels

    Onze voltijdse bacheloropleiding Software Engineering biedt je een breed spectrum aan technische competenties op het gebied van analyse, specificatie, ontwerp, implementatie, testen, onderhoud en documentatie van softwaresystemen.

    • Rovaniemi, Finland

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De opleiding Engineering biedt je de vaardigheden en kennis om te werken als specialist op het gebied van machine learning en data-engineering. De belangrijkste nadruk en specialisatiegebieden in het programma zijn machine learning en data-engineering.

    • Marbella, Spanje

    Full time

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Deze IT- en informatica-undergraduate-opleiding aangeboden door Schellhammer Business School is niet alleen bedoeld om studenten uit te rusten met de vaardigheden die nodig zijn van Top Up tot een volledige Undergraduate-graad en om een IT-professional te worden, maar biedt ook maximale flexibiliteit bij studieopties. Aangezien niveau 4-modules en opdrachten van dit programma (120 studiepunten) gelijk zijn aan het eerste jaar van een universitaire opleiding en de niveau 5-modules en opdrachten (120 studiepunten) gelijk zijn aan het tweede jaar van een universitaire opleiding, kunnen studenten ervoor kiezen om te voltooien hun tweede of derde en laatste jaar van een geassocieerde undergraduate-graad in IT en informatica, op de campus van Schellhammer Business School of een Britse universiteit. Er bestaat ook een verscheidenheid aan alternatieve opties voor afstandsonderwijs. Elke module bestaat uit ongeveer 40 begeleide leeruren materiaal met nog eens 30-50 uur optioneel leermateriaal. Deze materialen bevatten aanbevolen oefeningen, aanbevolen lectuur en internetbronnen.