BACHELORSTUDIES

Bachelors in Computing in Jordanië

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Computing of dataverwerking is een doelgerichte activiteit die gebruik maakt van algoritmen. Computing bestaat uit concepten, zoals het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van software en hardware systemen, structureren en verwerken van informatie en wetenschappelijk computer-onderzoek.

Het is officieel bekend als het Hasjemitisch Koninkrijk Jordanië. Jordan is gevonden in Azië. Een twee-jarige cyclus van de pre-school, 10 jaar voor basis, verplicht onderwijs en voortgezet gedurende 2 jaar is het onderwijssysteem wordt hier gehandhaafd. Dan moet je gaan zitten voor Tawjihi.

Bachelor's Opleiding in Computing in Jordanië

1 Resultaten in Computing, Jordanië Filter

Bachelor in mobile computing

Amman Arab University
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Mobiel computergebruik is het verspreiden zeer snel in de vorm van mobiele producten en oplossingen, zoals smartphones, tablets, draadloze infrastructuur en data-abonnementen ...

Lees meer