BACHELORSTUDIES

3 Undergraduate Studies in Corporate Finance 2020

Een individu met een analytische geest die geïnteresseerd is in de zakelijke omgeving kunt ontdekken dat een Bachelor in Corporate Finance is de ideale opleiding. Studenten met een diploma in financiën kan werken in adviesbureaus, de energiesector en industriële ondernemingen.

Wat is een Bachelor in Corporate Finance? Het educatieve aspect van deze opleiding omvat de studie van de wiskunde, statistiek en kansberekening, evenals de fundamentele elementen die deel uitmaken van organisatie-eenheden. De cursussen die deel uitmaken van de corporate finance opleiding zijn ontworpen om een ​​student voor te bereiden voor een mid-level positie bij het afstuderen. Een student kan werken aan een carrière die de financiële gezondheid van een bedrijf ten goede komt.

De voordelen van het verkrijgen van een Bachelor in Corporate Finance zijn vele. Sommige licensures en certificeringen kunnen worden genomen na het afstuderen, waardoor studenten om hun carrière te beginnen.Studenten kunnen ook kiezen voor een geavanceerde graad in financiën, economie, het bedrijfsleven en nog veel meer. Deze opleiding is zorgvuldig ontworpen om studenten in staat stellen hun leren potentieel te maximaliseren en te excelleren in de financiële wereld.

Een bachelor's degree in corporate finance wordt aangeboden door het leren van instellingen over de hele wereld, en de daaraan verbonden kosten lopen sterk uiteen. Individuen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van deze mate moeten contact opnemen met de instellingen die zij zouden willen wonen voor specifieke details over het collegegeld en de vergoeding schema.

Iedereen het invullen van dit bacheloropleiding kan kiezen uit een aantal van loopbaantrajecten. Een voorbeeld is een interne auditor in een bedrijf. In deze positie, een individuele voert audits uit om ervoor te zorgen dat de jaarrekening van een bedrijf correct zijn, operaties toereikend zijn en dat efficiënt zijn ingericht. Posities beleggingsportefeuille gegevens analyseren zijn andere potentiële bronnen van werkgelegenheid.Een student die afstudeert met een Bachelor in Corporate Finance kan ook werkgelegenheid op het gebied van corporate ontwikkeling, het onderhoud en de strategie, investment banking en corporate compliance.

Geïnteresseerde personen moeten beginnen met een aantal essentiële stappen om een ​​zekere mate van vier jaar in de corporate finance sector te bereiken. Onze uitgebreide database biedt veel educatieve en geografische mogelijkheden voor aankomende studenten te verkennen. Er is geen noodzaak om een ​​opleiding te vertragen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

3 Resultaten in Corporate Finance Filter

Bachelor in boekhouding en bedrijfsfinanciering

WSB University in Gdansk
Bachelor
okt 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Tri-city is de residentie van veel bedrijven die internationale boekhoud- en financiële diensten aanbieden. Vereisten om te vergaderen om in die bedrijven te werken, om er maa ...

Lees meer

BCom Hons in Treasury Management

University of Johannesburg
Bachelor
jan 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Het primaire doel van de BCom Hons (Treasury Management) is het ontwikkelen van de kennis van de student over de discipline van de waardering en het beheer van bedrijfskasrech ...

Lees meer

Ba in corporate finance en accounting

Cracow University of Economics
BA
okt 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
6 semesters
Engels
Campus

Korte informatie: Program is gericht op het verspreiden van kennis van de basisprincipes van de boekhouding en de internationale, bestuurlijke en financiële aspecten; Op het g ...

Lees meer