close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelor Programma's in Corporate Governance 2021

Bacheloropleidingen bieden studenten een curriculaire programma meestal ontworpen om vier tot vijf jaar in beslag nemen. Zij vertegenwoordigen het hoogste niveau van bachelordiploma in de verschillende gebieden, en in de meeste studiegebieden vertegenwoordigen zij de basisopleiding die nodig zijn om een ​​loopbaan op basis van het veld in te voeren. Wat is een Bachelor in Corporate Governanc… Meer informatie

Bacheloropleidingen bieden studenten een curriculaire programma meestal ontworpen om vier tot vijf jaar in beslag nemen. Zij vertegenwoordigen het hoogste niveau van bachelordiploma in de verschillende gebieden, en in de meeste studiegebieden vertegenwoordigen zij de basisopleiding die nodig zijn om een ​​loopbaan op basis van het veld in te voeren.

Wat is een Bachelor in Corporate Governance? Het is een gespecialiseerde business major met studies in management en kwantitatieve analyse naast cursussen in corporate governance best practices. Het doel van de bacheloropleidingen in de corporate governance is om studenten voor te bereiden op rollen die specifiek betrekking hebben op de ontwikkeling en het beheer van bedrijven, de ethische verplichtingen die inherent zijn aan die rollen, en de beste praktijken voor het sturen van een rechtspersoon.

De voordelen van het hebben van een Bachelor in de Corporate Governance zijn vrij duidelijk in vergelijking met een algemene zakelijke major.Algemene vakken in management steeds genomen voorwaarden, maar het programma ook cursussen specifiek voor de structuur van ondernemingen.

Kosten voor bacheloropleidingen lopen sterk uiteen over de hele wereld, maar de studenten op zoek naar een graad in de corporate governance te verkrijgen zal waarschijnlijk vinden dat de internationale baccalaureaat programma's op het gebied concurrerend zijn geprijsd met andere zakelijke undergraduate-programma's.

Jobs in corporate governance groeien als de rol van de beursgenoteerde ondernemingen in de wereldwijde markten blijft groeien. Adviesbureaus en Fortune 500 bedrijven zowel werven afgestudeerden in het veld om te helpen met het onderzoek en analyses ontwikkeld om executives de tools die ze nodig hebben om het stemgedrag van hun aandeelhouders te begrijpen en hun bedrijven te begeleiden naar een duurzame groei te geven. entry-level banen op het gebied van onder meer data-analyse, verkoop en consulting posities met betrekking tot deze doelen.

Online cursussen kunnen worden genomen part-time of full-time in de richting van de voltooiing van de opleiding, en de meeste universiteiten bieden nu zakelijke programma's met uitgebreide online mogelijkheden. Om de juiste school voor u te vinden, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Mercy College
Dobbs veerboot, Verenigde Staten +2 Meer

Bescherm onze nationale infrastructuur tegen terrorisme en andere criminele bedreigingen. . . Leer wat je nodig hebt om succesvol te zijn in een groeiend en dynamisch veld dat ... +

Bescherm onze nationale infrastructuur tegen terrorisme en andere criminele bedreigingen. . . Leer wat je nodig hebt om succesvol te zijn in een groeiend en dynamisch veld dat een rol speelt in vrijwel elk bedrijf en op het gebied van de overheid. -
BSc
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op