Filter
Bachelor Studies
Afrika Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Undergraduate Studies (Bachelor) in Corporate Governance in Afrika 2019

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Leren over corporate governance kan helpen kickstart een succesvolle en goedbetaalde carrière in een breed scala aan zakelijke gebieden. Studenten kunnen leren hoe je theoretische en praktische vaardigheden voor organisaties in de richting van het bereiken van de winst en innovatie doelen te leiden.

Veel programma's in Afrika plaatsvinden in een zeer ongebruikelijke culturele en fysieke omgeving dan de meeste studenten zijn vertrouwd met de goede oude tijd. Kom te weten aan te passen aan deze leefomstandigheden is onderdeel van plezier en de uitdaging van die er wonen. De uitdaging is intellectueel, emotioneel en fysiek.

Bachelor's Opleiding in Corporate Governance in Afrika

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Corporate Governance, Afrika

Andere opties binnen dit vakgebied:
University of Johannesburg

Het primaire doel van de BCom Hons (Treasury Management) is de kennis van het vakgebied van de corporate treasury waardering en het beheer van de student te ontwikkelen. ... [+]

Het primaire doel van de BCom Hons (Treasury Management) is de kennis van het vakgebied van de corporate treasury waardering en het beheer van de student te ontwikkelen. Het programma bestaat uit een gerichte curriculum van de student voor te bereiden op een carrière in corporate treasury management. Het curriculum bestaat uit acht onderwerp gebieden, variërend van kwantitatieve analyse van investeringen, liquiditeitenbeheer van risicomanagement en financiële engineering. Het beheersen van het curriculum zullen de studenten met de mogelijkheid om complexe principes treasury management synthetiseren en financiële instrumenten toe te passen op een professionele manier. Fundamentele kennis van de wereldwijde investeringen en treasury beginselen worden opgedaan waardoor de kwalificatie student om te werken in de huidige wereld van professionele corporate treasury management. Het programma benadrukt deskundigheid, integriteit, en de toepassing van de ethiek in een professionele omgeving. ... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
February 2020
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands