Bachelor's Porgramma in Creative Industries management

Beste 2 Bachelor Opleidingen in Creative Industries management 2018/2019

Creative Industries management

De bachelor's degree is een vier tot vijf jaar durend programma dat de studenten voor carrièremogelijkheden bereidt in een bepaald vakgebied. Undergraduate programma's bestaan ​​met zowel algemene als specifieke aandachtsgebieden, zodat het mogelijk is om nauw verwante programma's te vinden. In die gevallen worden specifieke programma's doorgaans bedoeld voor studenten met een duidelijk idee over hun carrière, en de algemene grote programma's zijn ontworpen voor mensen op zoek naar een bredere basis van professionele kennis op het gebied.

Wat is een Bachelor in de Creative Industries Management? Het is een undergraduate degree beheer specifiek geschikt voor studenten die van plan zijn op de toezichthoudende en bestuurlijke functies in de creatieve industrie te nemen. Die industrieën omvatten film, televisie, literaire diensten en grafisch ontwerp, onder andere industrieën.Scholen met een Bachelor in de Creatieve Industrie management aandacht vestigen op de specifieke behoeften en uitdagingen van de bedrijven in deze branche, zodat studenten de kans om best practices te leren voor het slagen in het veld.

De voordelen van een Bachelor in de Creatieve Industrieën beheer zijn de specifieke verschillen tussen haar en meer algemeen management graden. Creatieve industrie hebben een uniek business model, en deze mate is ontworpen om studenten specifiek inzicht te geven in het.

Kosten voor een Bachelor in de Creatieve Industrie management neiging ongeveer hetzelfde als voor andere zakelijke programma's op de school te zijn. In het algemeen, dit is hetzelfde als gewone lessen van de school, maar dat collegegeld kan sterk variëren van locatie tot locatie.

Studenten die een bachelordiploma in de creatieve industrie management kan verwachten aan carrièremogelijkheden in de creatieve industrie dat hun ervaring en opleiding een afspiegeling te vinden.Meer robuuste creatieve vaardigheid profielen hebben de neiging te leiden tot betere resultaten, maar deze mate is ontworpen om iemand voor te bereiden om een ​​team te leiden in de reclame, grafisch ontwerp, geluid productie, of andere creatieve gebieden.

De meeste universiteiten dat de bachelor-opleidingen bieden bieden ook studenten de mogelijkheid om hun cursussen online te nemen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Bachelor in creatief zaken, mediabeheer

NHL Stenden University of Applied Sciences
Campus Voltijd 3 - 4 jaar February 2019 Nederlanden Leeuwarden

Ben je creatief, communicatief en geïnteresseerd in de mediawereld? Dan is de cursus Creative Business, Media Management misschien wel de juiste keuze voor u! [+]

Ben je creatief, communicatief en geïnteresseerd in de mediawereld? Dan is de cursus Creative Business, Media Management misschien wel de juiste keuze voor u!

Deze Engelstalige cursus biedt u de essentiële bedrijfs- en managementkennis gecombineerd met sectorspecifieke inzichten in de media- en entertainmentwereld. Dit programma bereidt je voor op een succesvolle carrière in de tv-, radio-, muziek- of marketingcommunicatiesector. Het eerste jaar biedt u inzicht in multimedia-technologieën, mediawetgeving en bedrijfseconomie. Gedurende de Creative Business-cursus neemt u deel aan ontwerponderwijs, waardoor studenten theorie kunnen toepassen op situaties uit het echte leven, zoals het maken van hun eigen mediaproducties. In het tweede jaar zul je duiken op het gebied van branding en communicatie, media en cultuur en mediarelaties. In het derde jaar leer je alles over strategisch management en ontwikkel je managementvaardigheden. Verder specialiseer je je in een veld naar keuze. In het vierde en laatste jaar doe je een stage en rond je je studie af met de bachelorscriptie.... [-]


Bachelor in de creatieve industrie

Edith Cowan University
Campus Voltijd 3 jaar January 2019 Australië Perth

Ontworpen om te voldoen aan de uitdagingen van werkgelegenheid (inclusief zelfstandige werkgelegenheid) in het kader van een opkomende creatieve economie. De creatieve industrieën vormen steeds belangrijker [+]

Bachelor in Creatieve Industrieën

Ontworpen om te voldoen aan de uitdagingen van werkgelegenheid (inclusief zelfstandige werkgelegenheid) in het kader van een opkomende creatieve economie.

De creatieve industrieën vormen een steeds belangrijker onderdeel van de wereldeconomie, gericht op het creëren en exploiteren van intellectuele eigendom in allerlei disciplines, waaronder film, design, digitale media en fotografie. Studenten zullen originele producten onderzoeken en ontwikkelen die gevolgen hebben voor de publiek en praktische resultaten voor gebruikers aanpakken.

De cursus stelt studenten in staat om de technische en algemene vaardigheden te ontwikkelen die hen in staat stellen om te werken en ze in staat te stellen zich samen te ontwikkelen met de creatieve industrieën zelf. Afgestudeerden hebben een ingeligte, kritische en creatieve aanpak om media, ontwerp en visuele cultuur te begrijpen binnen een snel evoluerende sociale en werkomgeving.... [-]