Filter
Bachelor Studies
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 2 Bachelor's Programma's in Crisismanagement 2019/2020

Typisch verkregen via een universiteit of hogeschool, duurt een bachelorgraad meestal tussen de drie en zeven jaar om te behalen. Veel programma's bevatten zowel algemene onderwijslessen als diepgaande cursussen over de major van een student. Na voltooiing hebben afgestudeerden waarschijnlijk de essentiële vaardigheden opgebouwd om succesvol te presteren in hun keuzegedrag.

Wat is een Bachelor in Emergency Management? Deze opleiding richt zich op het opbouwen van de vaardigheden die nodig zijn om hulpdiensten te organiseren en te onderhouden. Door cursussen te volgen gericht op veiligheid, rampenbestrijding, rampenbeheer, crisiscommunicatie, informatie en inlichtingen en noodhulptechnologie, kunnen potentiële studenten redelijkerwijs verwachten te leren omgaan met noodsituaties in alle soorten en maten om hun gemeenschappen veilig te houden wanneer ze deze het meest nodig hebben . Deze cursussen zullen waarschijnlijk naast kernklassen zoals geschiedenis en wiskunde worden aangeboden om een ​​gespecialiseerde maar goed afgeronde opleiding te bevorderen.

Competente schriftelijke en mondelinge communicatie is een van de meest nuttige vaardigheden die studenten kunnen leren tijdens het volgen van de benodigde cursussen. Ze zullen waarschijnlijk ook computer- en typevaardigheden ontwikkelen, evenals de mogelijkheid om in een oogwenk prioriteiten te stellen wanneer zich calamiteiten voordoen.

Omdat het collegegeld enorm varieert tussen verschillende instellingen en gastlanden, is het altijd verstandig voor studenten om de kosten van hun opleiding te onderzoeken voordat ze zich verbinden aan een specifieke universiteit. De kosten zullen waarschijnlijk veranderen, afhankelijk van het feit of cursussen in persoon of online worden gevolgd, wat een detail is waarmee rekening moet worden gehouden bij het maken van de definitieve selectie.

Carrières op het gebied van rampenbeheer kunnen voldoen en hebben de neiging om redelijk veilig te zijn, simpelweg omdat noodhulpploegen altijd nodig zullen zijn wanneer zich natuurrampen voordoen. Sommige loopbaanhouders met een diploma in noodbeheer kunnen overwegen: specialist op het gebied van spoedeisende hulp, binnenlandse veiligheidsfunctionaris, noodpostmedewerker, medische noodhulpdeskundige en beheerder van de noodhulp in het ziekenhuis. Hoewel sommige van deze mogelijk aanvullend onderwijs en certificering vereisen, biedt een bachelor in noodbeheer een solide basis voor uitstekende prestaties.

Studenten kunnen kiezen uit verschillende leeropties, waaronder online cursussen, internationaal onderwijs en lokale universiteiten. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Crisismanagement

Anderson University South Carolina

Het doel van de Bachelor in Emergency Services Management met een concentratie in hele gemeenschap opleiding biedt een diversiteit aan cursussen ontworpen om studenten de ... [+]

Bachelor Emergency Management Services - Hele Gemeenschap

&nbsp

Het doel van de Bachelor in Emergency Services Management met een concentratie in hele gemeenschap opleiding biedt een diversiteit aan cursussen ontworpen om studenten de theoretische en praktische kennis die nodig is om te helpen levens en eigendommen te redden van de mogelijk verwoestende gevolgen van rampen. Emergency management is zowel een beroep en een gebied van studie in de belangrijkste gebieden die betrokken zijn bij het aanpakken van een bedreiging of gevaar, met inbegrip van preventie, bescherming, reactie, herstellen en mitigatie. Het veld heeft betrekking op door de mens veroorzaakte rampen, alsook kwesties van binnenlandse veiligheid. Het curriculum heeft twee opties. Een daarvan is een afstuderen optie voor mensen met een universitair 's degree.... [-]

Verenigde Staten Anderson Colombia Ibagué Greenville  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Anderson University South Carolina

De BEMS graad bereidt afgestudeerden voor leidinggevende functies in het redden van levens en eigendommen van de verwoestende gevolgen van rampen. ... [+]

Bachelor of Emergency Services Management

De Bachelor of Emergency Management Services is ontworpen om afgestudeerden met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om professioneel te presteren in de rol van een hulpdiensten organisatie of instantie manager en leider te bieden. Het curriculum heeft twee opties. Een daarvan is een afstuderen optie voor mensen met een universitair diploma. De andere is voor mensen zonder een diploma. Beide opties zijn beschikbaar online of op de campus.

Het doel van de Bachelor in SEH-management met een concentratie in hele gemeenschap opleiding biedt een diversiteit aan cursussen ontwikkeld om studenten bieden de theoretische en praktische kennis die nodig is om levens en eigendommen te redden van de potentieel verwoestende gevolgen van rampen. Beheer van noodsituaties is zowel een beroep en een gebied van studie in de belangrijkste gebieden die betrokken zijn bij het aanpakken van een bedreiging of gevaar, met inbegrip van preventie, bescherming, reactie, te herstellen, en mitigatie. Het gebied heeft de mens veroorzaakte rampen, evenals vraagstukken van binnenlandse veiligheid.... [-]

Verenigde Staten Anderson Colombia Ibagué Greenville  + 1 Meer
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands