BACHELORSTUDIES

Afstandsonderwijs Undergraduate Studies (Bachelor) in Crisismanagement in Colombia 2020

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Het gebied van noodbeheer omvat het bestuderen van de nuances van het plannen en reageren op natuurrampen of andere noodsituaties, inclusief gevarenplanning, organisatie en crisisinterventie. Studenten kunnen de politiek en het beleid bestuderen om hulpacties te co├Ârdineren met lokale instanties.

Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwijs en instructie, vaak op individuele basis, aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus.

Colombia, officieel de Republiek Colombia, is een unitaire constitutionele republiek bestaand uit twee├źndertig afdelingen.

Afstandsonderwijs Bachelor's Opleiding in Crisismanagement in Colombia

2 Resultaten in Crisismanagement, Colombia, Afstandsonderwijs Filter

Bachelor in de hulpdiensten beheer

Anderson University South Carolina
Bachelor
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus
Online

De BEMS graad bereidt afgestudeerden voor leidinggevende functies in het redden van levens en eigendommen van de verwoestende gevolgen van rampen.

Lees meer

Bachelor Emergency Management Services - Hele Gemeenschap

Anderson University South Carolina
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Campus
Online

Het doel van de Bachelor in Emergency Services Management met een concentratie in hele gemeenschap opleiding biedt een diversiteit aan cursussen ontworpen om studenten de theo ...

Lees meer