BACHELORSTUDIES

Afstandsonderwijs Bachelor's Programma's in Crisismanagement 2020 in Zuid-Amerika

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Geleerden die kiezen voor het bestuderen van noodbeheer kunnen leren plannings- en regie technieken voor rampen- en crisisrespons. Dit omvat interventie in situaties met natuurrampen, gijzelingen, gevaarlijke noodsituaties, oorlogsomstandigheden en andere gevaren voor de openbare veiligheid. 

Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwijs en instructie, vaak op individuele basis, aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus.

De volkeren van Zuid-Amerika bieden een krachtige ervaring rijk met voorname architectuur, stijl van koken, pottenbakken, en dansen. Met een verleden doordrenkt van folklore, studeren in Zuid-Amerika zal u toelaten om te genieten van een cultuur die de overhand hebben gekregen leeftijden.

Bachelor Programma Afstandsonderwijs in Crisismanagement in Zuid-Amerika

2 Resultaten in Crisismanagement, Zuid-Amerika, Afstandsonderwijs Filter

Bachelor in de hulpdiensten beheer

Anderson University South Carolina
Bachelor
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus
Online

De BEMS graad bereidt afgestudeerden voor leidinggevende functies in het redden van levens en eigendommen van de verwoestende gevolgen van rampen.

Lees meer

Bachelor Emergency Management Services - Hele Gemeenschap

Anderson University South Carolina
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Campus
Online

Het doel van de Bachelor in Emergency Services Management met een concentratie in hele gemeenschap opleiding biedt een diversiteit aan cursussen ontworpen om studenten de theo ...

Lees meer