Filter
Bachelor Studies
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 15 Bachelor Programma's in Culinaire Kunst 2019

Een bachelor's degree is een drie of vier jaar academische aanwijzing dat studenten voorbereidt op het werk in een bepaalde branche of vakgebied. Opleidingen meeste bacheloropleidingen omvatten ongeveer 40 college cursussen en vereisen 120 semester credits te voltooien.

Precies wat is een Bachelor in Culinary Arts? Dit programma duurt over het algemeen ongeveer vier jaar in beslag, en het gaat om uitgebreide studie van de basis-en geavanceerde vaardigheden die nodig zijn voor een carrière in de culinaire wereld. Naast het slijpen hun culinaire vaardigheden, deze opleiding biedt studenten een sterke business stichting. Onderwerpen als financiën, marketing, en duurzaam ondernemen worden vaak onderzocht en in de praktijk gebracht. Aanvullende onderwerpen van studie omvatten vaak internationale keuken, voeding en hygiëne.

Studenten die met succes verdienen een Bachelor in Culinary Arts zijn meestal in staat om een ​​hoger salaris dan hun non-degree bedrijf tegenhangers bevelen.Ze zijn ook in staat om meer geavanceerde graden na te streven binnen het culinair gebied, indien gewenst.

Er is geen vaste kosten voor het verkrijgen van een Bachelor in Culinary Arts. Integendeel, de kosten van de culinaire kunsten programma's is afhankelijk van factoren zoals de lengte van het programma, het prestige van de school en de geografische regio of land waar de opleiding wordt aangeboden.

Bachelor in Culinary Arts degree-houders zijn voorbereid voor het werk binnen een brede waaier van functies binnen de culinaire en food service-industrie. Sommige afgestudeerden gaan aan de slag als koks, koks, sous chef-koks, patissiers en koken instructeurs. Anderen kunnen het werk als voedsel schrijvers, voedsel groothandel, productontwikkelaars, restauranthouders of sommeliers, onder andere posities te vinden.

Als een Bachelor in Culinary Arts klinkt als iets wat je zou willen volgen, gebruiken Masterstudies 'uitgebreide en wereldwijde directory van verwante programma's en gebruik de lead formulier om te helpen vinden een goed geschikt is voor uw specifieke behoeften en wensen. Er zijn tal van culinaire kunsten programma's wereldwijd aangeboden, dus zoeken naar uw programma onder en direct contact opnemen met het Admission Office van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

15 Resultaten in Culinaire Kunst

Institute for Tourism Studies, Macau

De IFT's BA Culinary Arts programma is nieuw programma dat is ontworpen met de moderne gastvrijheid professional in het achterhoofd. Het eerste cohort van studenten lid g ... [+]

bachelor in de culinaire kunsten beheer

De IFT's BA Culinary Arts programma is nieuw programma dat is ontworpen met de moderne gastvrijheid professional in het achterhoofd. Het eerste cohort van studenten lid geworden van de 4-jarige opleiding in september 2011 en zal afstuderen in 2015.

Of zij voornemens zijn om een ​​carrière als een culinaire chef-kok na te streven, een receptie manager, of een all-round culinaire professional, de 4-jarige opleiding is gebaseerd op een brede empirische basis van bewezen docenten en geschoolde ambachtelijke technici. Met wereldwijde ervaring, variërend van 3,4 en 5 sterren hotels tot Michelin restaurants te evenementenlocaties en dergelijke, de IFT is gebaseerd op deze enorme kennisbank om een ​​goed afgeronde brede basis van waaruit de leerlingen kunnen floreren leveren.... [-]

China Macau
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Basque Culinary Center

We presenteren een training-, onderzoeks- en innovatieproject gericht op de ontwikkeling van de gastronomie, catering en voedingssector, duidelijk gericht op internationa ... [+]

Eerste officiële universitaire graad in de gastronomie.

Een wereld van professionele kansen.

Een opleiding die beantwoordt aan de nationale en internationale behoeften van de sector.

We presenteren een training-, onderzoeks- en innovatieproject gericht op de ontwikkeling van de gastronomie, catering en voedingssector, duidelijk gericht op internationale doelen.

Het Baskische culinaire centrum is het eerste project in Spanje dat professionele gastronomie, kook- en cateringactiviteiten naar universitaire klaslokalen brengt.

Dit is afhankelijk van de leiding van een generatie chef-koks in de voorhoede van de wereldkeuken.

Het project omvat een Faculteit van Gastronomische Wetenschappen, onderdeel van Mondragon Unibertsitatea, die een hooggekwalificeerde training en een onderzoeks- en innovatiecentrum voor voeding en gastronomie aanbiedt.... [-]

Spanje San Sebastián
October 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Aan het eind van de Bachelor in de Voeding en Culinary Arts (Food Service Management) opleiding van de afgestudeerden wordt verwacht dat zij de theorie te combineren met ... [+]

3 TOP UNIVERSITEITEN = 1 EUROPESE BACHELIER / STRUCTURE> Alle studenten hebben naast ABMS Zwitserland de bachelor een gezamenlijke bachelor met universiteit van Dąbrowa Górnicza (WSB) en Taras Shevchenko National University (KNU). ABMS is gecertificeerd door EFMD EOCCS, de Zwitserse nationale kwaliteit voor onderwijs (EduQua) en ASIC UK. WSB is een erkende universiteit van de Europese staat en KNU is een Europese openbare universiteit die 200 jaar geleden is opgericht en onder de top 500 universiteiten ter wereld staat. 3 Top Europese Universiteiten = Beste Virtuele / Online Programma = 1 Top Europese Bachelor ZWITSERLAND + EU + TOP RANKED 500 Advance Uw expertise bij ABMS Verbind je met leiders en leiders net als jij in onze online bacheloropleidingen. Je zal zo ver gaan als je geest zal u als student een bachelor in ABMS.... [-]

Zwitserland Zürich
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

ABMS is gecertificeerd door EFMD EOCCS, de Zwitserse nationale kwaliteit voor onderwijs (EduQua) en ASIC UK. WSB is een erkende universiteit van de Europese staat en KN ... [+]

ABMS is gecertificeerd door EFMD EOCCS, de Zwitserse nationale kwaliteit voor onderwijs (EduQua) en ASIC UK. WSB is een erkende universiteit van de Europese staat en KNU is een Europese openbare universiteit die 200 jaar geleden is opgericht en onder de top 500 universiteiten ter wereld staat. Je zal zo ver gaan als je geest zal u als student een bachelor in ABMS.

Deze Executive Bachelor (EBBA) in Voeding en Culinary Arts (Food Service Management) cursus is gemaakt voor studenten die direct na de middelbare school werkte voor minstens 3 jaar in een leidinggevende functie, worden de afgestudeerden verwacht dat de theorie te combineren met de praktijk en een geluid weer te geven kennis van hun management industrie. Studenten zijn uitgerust met nuttige Health kennis om de arbeidsmarkt te betreden en het effectiever en efficiënter te dragen aan organisaties in de gezondheidszorg veld.... [-]

Zwitserland Zürich
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
Varna University of Management

... [+]

Bachelor Programma's in Culinaire Kunst. [-]
Bulgarije Varna
October 2019
Voltijd
3 - 4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

De Bachelor in French Pastry Arts van Ducasse Education stelt je in staat om over 3 jaar de nodige knowhow en managementcompetenties te verwerven om te voldoen aan de hog ... [+]

De Bachelor in French Pastry Arts van Ducasse Education stelt je in staat om over 3 jaar de nodige knowhow en managementcompetenties te verwerven om te voldoen aan de hoge verwachtingen van het banketbakkersvak. Kies een educatief pad van uitmuntendheid om te slagen in je carrière als ondernemer - banketbakker .

Programma HoogtepuntenOntwikkel duale vaardigheden in techniek en managementProfiteer van hoogwaardige overdracht van kennis door hoog gekwalificeerde docentenUnieke lesmethodes die kleine groepsinstellingen en een hoog oefeningsniveau combineren om te profiteren van een gepersonaliseerde follow-up, efficiënt leren en geoptimaliseerd lesgevenEchte professionele situaties door middel van stages, businessgame en project voor einde studiesDoe mee aan een internationaal onderwijsprogramma met een programma in het Frans en het EngelsProgramma-inhoud... [-]
Frankrijk Yssingeaux
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad Tecmilenio

Ontwikkelt gerelateerde culinaire alternatieven voor de huidige voedsel nodig heeft. ... [+]

Graduate profiel

De afgestudeerde carrière Gastronomie, bent u in staat om:

Definieer menu's voor verschillende food service (restaurants, scholen, ziekenhuizen, grootkeukens) met verschillende budgetten, dieetwensen en productievolumes. En met behulp van methoden die geschikt zijn voor het opstellen en bewaren van voedsel technieken en aan de ontwikkeling van innovatieve culinaire concepten. Beheer culinaire bedrijfsvoering, waaronder kostenbeheersing, sanitaire controles van levensmiddelen en faciliteiten, marketing en human resource management. Innoveren in technieken en het gebruik van ingrediënten voor de ontwikkeling van de avant-garde en in verband met de huidige behoeften van eten gerechten. Conceptualiseren en beheren van gastronomische evenementen voor verschillende omgevingen en situaties waarbij verschillende zintuiglijke ervaringen. Plan, organiseren en exploiteren van eet- en drinkgelegenheden, waaronder ontwerp faciliteiten, personeel management, event conceptualisering en het beheer van restaurants en bars. veldwerk ... [-]
Mexico Monterrey
July 2019
Voltijd
8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Aspira University College

Kroatië heeft met succes de status opgebouwd van een van de snelstgroeiende mediterrane gastronomische bestemmingen. De groei en ontwikkeling zijn gebaseerd op een rijke ... [+]

Gastronomie Studieprogramma

Kroatië heeft met succes de status opgebouwd van een van de snelstgroeiende mediterrane gastronomische bestemmingen. De groei en ontwikkeling zijn gebaseerd op een rijke gastro-oenologische traditie, evenals op een toenemend aanbod van een verscheidenheid aan restaurants met een hoogwaardige selectie van lokale gastronomie en oenologie. Voor de ontwikkeling van een gastro-oenologisch product is hooggekwalificeerd personeel nodig dat is opgeleid om producten van topkwaliteit te maken die gelijke tred houden met de nieuwste ontwikkelingen bij het voorbereiden en presenteren van de methoden voor het bereiden van maaltijden, in overeenstemming met de vereisten en behoeften van de toerist markt. Met deze nieuwe cursus moedigt het University College Aspira excellentie in de gastronomie aan en, als de enige instelling voor hoger onderwijs, leert studenten de houders te zijn van de ontwikkeling van de Kroatische gastronomie.... [-]

Kroatië Zagreb Split
October 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse

Kies met de Bachelor in Culinary Arts voor een opleidingspad of excellence en verwerf in 3 jaar de volledig benodigde culinaire knowhow en managementcompetenties om te sl ... [+]

Kies met de Bachelor in Culinary Arts een opleidingspad van topkwaliteit en verwerf in 3 jaar de volledig benodigde culinaire knowhow en managementcompetenties om te slagen als Chef en / of Manager in de internationale restaurantindustrie, of om uw eigen vestiging te openen .

Programma HoogtepuntenOntwikkel duale vaardigheden in techniek en managementProfiteer van hoogwaardige overdracht van kennis door hoog gekwalificeerde docentenUnieke lesmethodes die kleine groepsinstellingen en een hoog oefeningsniveau combineren om te profiteren van een gepersonaliseerde follow-up, efficiënt leren en geoptimaliseerd lesgevenEchte professionele situaties door middel van stages, businessgame en project voor einde studiesDoe mee aan een internationaal onderwijsprogramma met een Engelstalig programmaProgramma-inhoud... [-]
Frankrijk Parijs
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad Francisco De Vitoria

In de UFV ontvangt u een aangepaste training om de huidige en toekomstige behoeften van de Hospitality and Restoration, fundamentele sectoren in landen zoals Spanje, te d ... [+]

In de UFV ontvangt u een aangepaste training om de huidige en toekomstige behoeften van de Hospitality and Restoration, fundamentele sectoren in landen zoals Spanje, te dekken. Het is een graad die wordt gekenmerkt door zijn bruikbaarheid, zijn internationale focus en zijn oriëntatie op leiderschap en ondernemend ondernemerschap.

Als student van de opleiding Gastronomie word je opgeleid in zowel Culinary Arts als Management. Ons onderwijsmodel speelt in op de opleiding in de attitudes en vaardigheden die de sector eist en is gebaseerd op leren van persoonlijke begeleiding, een hoge vraag, academische discipline en een diepe internationale ervaring.

De UFV is de leider van privé-universiteiten in Madrid in onderwijzen en leren... [-]

Spanje Pozuelo de Alarcón
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Torrens University Australia

... [+]

Speciale Toelatingseisen

Onderzoek Eten en drinken manager Operations Manager [-]
Australië Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide Nieuw-Zeeland Auckland  + 5 Meer
February 2020
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
B.H.M.S. Business & Hotel Management School

The BHMS Business ... [+]

Overzicht

Het programma biedt studenten uitgebreide praktische en professionele competentietraining op dit gebied, zodat ze in staat zijn om waardevolle afstudeerposities in te nemen. Het komt ook ten goede aan mensen die op zoek zijn naar de noodzakelijke specialistische kennis wanneer ze overwegen hun eigen culinaire of cateringbedrijf te openen.

BHMS beheert het programma met RGU, die het bachelordiploma toekent aan studenten die het derde jaar succesvol hebben afgerond en alle modules hebben doorlopen. BHMS is lid van de Bénédict Zwitserland-groep van scholen, opgericht in 1928, met als missie volwassenenonderwijs te bieden aan mensen die willen slagen. Bénédict School is een van de grootste particuliere onderwijsorganisaties in Zwitserland en geeft elk jaar meer dan 15.000 full- en parttime studenten les. U en uw leeftijdsgenoten leren van een toegewijde faculteit die, naast hun academische referenties, kennis en ervaring op culinair en zakelijk gebied met zich meebrengt. Dit zorgt ervoor dat wat u in de klas leert, eigentijds is en in praktijksituaties kan worden toegepast in een dagelijkse horeca- of voedingsserviceomgeving. De Robert Gordon University, in 1881 gesticht in Aberdeen als een universiteit, werd de dynamische moderne universiteit van vandaag in 1992 en heeft een internationale reputatie voor het bieden van hoogwaardig onderwijs aan meer dan 13.000 studenten van undergraduate tot Ph.D. niveau.... [-]

Zwitserland Luzern
Open Inschrijving
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University CEU - Cardenal Herrera

... [+]

De belangrijkste conclusies uit het onderzoek waren als volgt: - Er is een toenemende trend naar de eis beroepskwalificaties in de horeca sector. Deze professionele aanpak betekent dat de opleiding nu nodig is in een reeks van aanverwante technische gebieden.

Tegenwoordig moet de gastronomie worden gezien vanuit een perspectief dat verder gaat dan de praktijk van het bereiden van voedsel. Dit betekent dat er nu behoefte aan geschikte leeromgevingen die met succes kan combineren gastronomie en het bedrijfsleven, koken en return on investment. De ontwikkeling van de gastronomie heeft geresulteerd in de betrokkenheid van een reeks van wetenschappelijke en technische vraagstukken die slechts een paar jaar geleden had niets te maken met het koken als een beroep. We moeten training horizon te verbreden voor toekomstige professionals, zodat we ze kunnen uitrusten met de tools en kennis die ze nodig hebben om de O & O + i in de gastronomie vergelijking te brengen als een concurrerende factor in hun praktijk. ... [-]
Spanje Moncada
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Paul Smith's College

Bachelor Degree in Culinary Arts & Service Management - Onze afgestudeerden zijn veelzijdige leiders klaar om de spannende eten en drinken industrie in te voeren. Han ... [+]

Bachelor Degree in Culinary Arts & Service Management

Onze afgestudeerden zijn veelzijdige leiders klaar om de spannende eten en drinken industrie in te voeren. Hands-on leren gebeurt in onze zes voedsellaboratoria commercieel-kwaliteit, twee op de campus restaurants en student-run retail bakkerij outlet. Cursussen wordt toegepast in de echte wereld door middel van een semesterlong reeks van het hotel, culinaire en food service werkervaringen. Studenten ontwikkelen vaardigheden onder faculteit toezicht tijdens het af te werken campus met professionals, studenten met betaalde werkgelegenheid dat hun carrière doelen te ondersteunen. Wat leert u?

geavanceerde kooktechnieken opkomende trends in voeding, sanitaire voorzieningen en diensten voor voedselvoorziening esthetische waardering voor zintuiglijke waarnemingen van smaken, geuren, plaat presentaties en ambiance marketing, sales en customer service onderzoek en ontwikkeling strategische planning en financieel beheer planning en operaties leiderschap ... [-]
Verenigde Staten Paul Smiths
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

De bachelor in de gastronomie heeft als doel om professionals gespecialiseerd in culinaire technieken te trainen, maar ook gekwalificeerd om een ​​gastronomisch bedrijf t ... [+]

De bachelor in de gastronomie heeft als doel om professionals gespecialiseerd in culinaire technieken te trainen, maar ook gekwalificeerd om een ​​gastronomisch bedrijf te leiden en te besturen. Een vierjarige training die onze afgestudeerden in staat stelt om de toekomst van de gastronomie te leiden.

DetailsOfficiële opleiding: Bachelor in de gastronomie.Toegespitst op: studenten die hun loopbaan in de horeca willen voortzetten met zakelijke managementvaardigheden.Studieduur: 4 jaar.Total Crédits: 240 ECTSTaal: Engels: 1e jaar. Spaans: 2e, 3e, 4e jaar *Gevestigd in Castellón de la Plana (Spanje)

* Het eerste jaar kan in het Spaans of in het Engels zijn

Presentatie

De bachelordiploma in Gastronomie aan de CEU Cardenal Herrera University is het resultaat van een diepgaand sociaal, cultureel en zakelijk onderzoek naar de huidige situatie van de culinaire praktijk en hoe deze zich heeft ontwikkeld in zowel gastronomisch als commercieel opzicht. De belangrijkste conclusies uit de studie waren als volgt:... [-]

Spanje Castellón de la Plana
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands