close

Filters

Resultaten weergeven

20 Bachelors in Culinaire Vaardigheden 2020/2021

Een bachelor's degree is een drie of vier jaar academische aanwijzing dat studenten voorbereidt op het werk in een bepaalde branche of vakgebied. Opleidingen meeste bacheloropleidingen omvatten ongeveer 40 college cursussen en vereisen 120 semester credits te voltooien. Precies wat is een Bachelor in Culinary Arts? Dit programma duurt over het algemeen ongeveer vier jaar in beslag, en het ga… Meer informatie

Een bachelor's degree is een drie of vier jaar academische aanwijzing dat studenten voorbereidt op het werk in een bepaalde branche of vakgebied. Opleidingen meeste bacheloropleidingen omvatten ongeveer 40 college cursussen en vereisen 120 semester credits te voltooien.

Precies wat is een Bachelor in Culinary Arts? Dit programma duurt over het algemeen ongeveer vier jaar in beslag, en het gaat om uitgebreide studie van de basis-en geavanceerde vaardigheden die nodig zijn voor een carrière in de culinaire wereld. Naast het slijpen hun culinaire vaardigheden, deze opleiding biedt studenten een sterke business stichting. Onderwerpen als financiën, marketing, en duurzaam ondernemen worden vaak onderzocht en in de praktijk gebracht. Aanvullende onderwerpen van studie omvatten vaak internationale keuken, voeding en hygiëne.

Studenten die met succes verdienen een Bachelor in Culinary Arts zijn meestal in staat om een ​​hoger salaris dan hun non-degree bedrijf tegenhangers bevelen.Ze zijn ook in staat om meer geavanceerde graden na te streven binnen het culinair gebied, indien gewenst.

Er is geen vaste kosten voor het verkrijgen van een Bachelor in Culinary Arts. Integendeel, de kosten van de culinaire kunsten programma's is afhankelijk van factoren zoals de lengte van het programma, het prestige van de school en de geografische regio of land waar de opleiding wordt aangeboden.

Bachelor in Culinary Arts degree-houders zijn voorbereid voor het werk binnen een brede waaier van functies binnen de culinaire en food service-industrie. Sommige afgestudeerden gaan aan de slag als koks, koks, sous chef-koks, patissiers en koken instructeurs. Anderen kunnen het werk als voedsel schrijvers, voedsel groothandel, productontwikkelaars, restauranthouders of sommeliers, onder andere posities te vinden.

Als een Bachelor in Culinary Arts klinkt als iets wat je zou willen volgen, gebruiken Masterstudies 'uitgebreide en wereldwijde directory van verwante programma's en gebruik de lead formulier om te helpen vinden een goed geschikt is voor uw specifieke behoeften en wensen. Er zijn tal van culinaire kunsten programma's wereldwijd aangeboden, dus zoeken naar uw programma onder en direct contact opnemen met het Admission Office van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.

Lees Minder
Gerelateerde vakgebieden
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters

University CEU - Cardenal Herrera
Moncada , Spanje

De belangrijkste conclusies uit het onderzoek waren als volgt: - Er is een toenemende trend naar de eis beroepskwalificaties in de horeca sector. Deze professionele aanpak bet ... +

De belangrijkste conclusies uit het onderzoek waren als volgt: - Er is een toenemende trend naar de eis beroepskwalificaties in de horeca sector. Deze professionele aanpak betekent dat de opleiding nu nodig is in een reeks van aanverwante technische gebieden. Tegenwoordig moet de gastronomie worden gezien vanuit een perspectief dat verder gaat dan de praktijk van het bereiden van voedsel. Dit betekent dat er nu behoefte aan geschikte leeromgevingen die met succes kan combineren gastronomie en het bedrijfsleven, koken en return on investment. De ontwikkeling van de gastronomie heeft geresulteerd in de betrokkenheid van een reeks van wetenschappelijke en technische vraagstukken die slechts een paar jaar geleden had niets te maken met het koken als een beroep. We moeten training horizon te verbreden voor toekomstige professionals, zodat we ze kunnen uitrusten met de tools en kennis die ze nodig hebben om de O & O + i in de gastronomie vergelijking te brengen als een concurrerende factor in hun praktijk. Ons doel is om professionals die zijn gespecialiseerd in culinaire technieken en ook goed gekwalificeerd om een ​​horecagelegenheid te beheren, hetzij in dit land of in het buitenland te trainen. Dit is niet alleen een kwestie van het verstrekken van toekomstige koks met all-round training, ons doel is te verrijken en hun professionele talenten te ontwikkelen en hen in staat te ontwerpen en beheren van een gastronomie bedrijf over het hele gastvrijheid bereik. We leiden onze studenten op het hoogste niveau te bereiken, het produceren van professionals die weten hoe business plannen ontwikkelen en processen in de plaats voor het verstrekken van de juiste soort service voor hun doelgroep. Kortom, de wil studenten uit te rusten met de kennis, vaardigheden en capaciteiten die hen in staat stellen om excellentie in de gastronomie in combinatie met culinaire management. - Gastronomie. Overdragen van kennis over het voedsel product en culinaire technieken, waarbij een diepgaande blik op de aard, de oorsprong en traceerbaarheid van voedingsmiddelen en dranken en de beginselen van hun processen. Het trainen van studenten in de disciplines van de kwaliteit en veiligheid van grondstoffen, voedsel bereiding en de opslag, culinaire technieken en processen en gezond eten. -
Bachelor
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 
IMI International Management Institute Switzerland
Luzern , Zwitserland

ICI's Undergraduate-programma's worden gevalideerd door Oxford Brookes University, Verenigd Koninkrijk.

ICI's Undergraduate-programma's worden gevalideerd door Oxford Brookes University, Verenigd Koninkrijk. -
BA
Voltijds
2 jaren
Engels
feb 2021
Campus
 
Aspira University College
Zagreb , Kroatië +1 Meer

Kroatië heeft met succes de status opgebouwd van een van de snelstgroeiende mediterrane gastronomische bestemmingen. De groei en ontwikkeling zijn gebaseerd op een rijke gastr ... +

Kroatië heeft met succes de status opgebouwd van een van de snelstgroeiende mediterrane gastronomische bestemmingen. De groei en ontwikkeling zijn gebaseerd op een rijke gastro-oenologische traditie, evenals op een toenemend aanbod van een verscheidenheid aan restaurants met een hoogwaardige selectie van lokale gastronomie en oenologie. -
Bachelor
Voltijds
Deeltijd
3 jaren
Engels
Campus
 

Win een beurs tot een waarde van US$ 10.000

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden
Varna University of Management
Varna , Bulgarije
Bachelor
Voltijds
3 - 4 jaren
Engels
Campus
 
Ecole Ducasse - Paris Campus
Parijs , Frankrijk

Kies met de Bachelor in Culinary Arts voor een opleidingspad of excellence en verwerf in 3 jaar de volledig benodigde culinaire knowhow en managementcompetenties om te slagen ... +

Kies met de Bachelor in Culinary Arts voor een opleidingspad of excellence en verwerf in 3 jaar de volledig benodigde culinaire knowhow en managementcompetenties om te slagen als Chef en / of Manager in de internationale restaurantindustrie of om uw eigen vestiging te openen . -
Bachelor
Voltijds
3 jaren
Engels, Frans
okt 2020
Campus
 
HTMi Hotel and Tourism Management Institute Switzerland
Sörenberg , Zwitserland

Kandidaten moeten minstens 18 jaar oud zijn met een diploma / gevorderd diploma in culinair, gastvrijheid of zakelijk, of met 2-3 jaar culinaire keukenervaring en het equivale ... +

Kandidaten moeten minstens 18 jaar oud zijn met een diploma / gevorderd diploma in culinair, gastvrijheid of zakelijk, of met 2-3 jaar culinaire keukenervaring en het equivalent van IELTS 5.5. Dit is een aanvullende opleiding die bestaat uit Business / Management-modules, maar met een nadruk op culinaire onderwerpen. -
BSc
Voltijds
20 weken
Engels
Campus
 
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Castellón de la Plana , Spanje

De bachelor in de gastronomie heeft als doel om professionals gespecialiseerd in culinaire technieken te trainen, maar ook gekwalificeerd om een ​​gastronomisch bedrijf te lei ... +

De bachelor in de gastronomie heeft als doel om professionals gespecialiseerd in culinaire technieken te trainen, maar ook gekwalificeerd om een ​​gastronomisch bedrijf te leiden en te besturen. Een vierjarige training die onze afgestudeerden in staat stelt om de toekomst van de gastronomie te leiden. -
Bachelor
Voltijds
4 jaren
Engels, Spaans
Campus
 
Kendall College
Chicago , Verenigde Staten +2 Meer

Dit traditionele vier-jarige opleiding biedt studenten de meeste opties op culinair gebied.Studenten beginnen met de basis, gevolgd door geavanceerde vaardigheden, praktische ... +

Dit traditionele vier-jarige opleiding biedt studenten de meeste opties op culinair gebied.Studenten beginnen met de basis, gevolgd door geavanceerde vaardigheden, praktische restaurant ervaring en -
BA
Voltijds
Campus
 

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zürich , Zwitserland

ABMS is gecertificeerd door EFMD EOCCS, de Zwitserse nationale kwaliteit voor onderwijs (EduQua) en ASIC UK. WSB is een erkende universiteit van de Europese staat en KNU is ee ... +

ABMS is gecertificeerd door EFMD EOCCS, de Zwitserse nationale kwaliteit voor onderwijs (EduQua) en ASIC UK. WSB is een erkende universiteit van de Europese staat en KNU is een Europese openbare universiteit die 200 jaar geleden is opgericht en onder de top 500 universiteiten ter wereld staat. Je zal zo ver gaan als je geest zal u als student een bachelor in ABMS. Deze Executive Bachelor (EBBA) in Voeding en Culinary Arts (Food Service Management) cursus is gemaakt voor studenten die direct na de middelbare school werkte voor minstens 3 jaar in een leidinggevende functie, worden de afgestudeerden verwacht dat de theorie te combineren met de praktijk en een geluid weer te geven kennis van hun management industrie. Studenten zijn uitgerust met nuttige Health kennis om de arbeidsmarkt te betreden en het effectiever en efficiënter te dragen aan organisaties in de gezondheidszorg veld. De Executive Bachelor (EBBA) in Voeding en Culinary Arts is een opleiding voor studenten die hun vaardigheden willen versterken in de gezondheid en voeding richt zich vooral op de bestuurlijke elementen. Deze opleiding zal bestaan ​​uit een studie periode van 12 maanden waarin de studenten worden onderwezen door middel van lezingen. -
Bachelor
Voltijds
Deeltijd
Engels
Online
 
Institute for Tourism Studies, Macau
Macau , China

De IFT's BA Culinary Arts programma is nieuw programma dat is ontworpen met de moderne gastvrijheid professional in het achterhoofd. Het eerste cohort van studenten lid geword ... +

De IFT's BA Culinary Arts programma is nieuw programma dat is ontworpen met de moderne gastvrijheid professional in het achterhoofd. Het eerste cohort van studenten lid geworden van de 4-jarige opleiding in september 2011 en zal afstuderen in 2015. -
Bachelor
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 
Paul Smith's College
Paul Smiths , Verenigde Staten

Bachelor Degree in Culinary Arts & Service Management - Onze afgestudeerden zijn veelzijdige leiders klaar om de spannende eten en drinken industrie in te voeren. Hands-on ... +

Bachelor Degree in Culinary Arts & Service Management - Onze afgestudeerden zijn veelzijdige leiders klaar om de spannende eten en drinken industrie in te voeren. Hands-on leren gebeurt in onze zes voedsellaboratoria commercieel-kwaliteit, twee op de campus restaurants en student-run retail bakkerij outlet. -
Bachelor
Voltijds
Engels
Campus
 
Antalya Bilim University
Antalya , Turkije

Gastronomie en culinaire kunsten omvat een filosofie van kunst en cultuur, evenals een wetenschap van eten-drinken. Culinary Arts, dat al lang tot de programma's van verschill ... +

Gastronomie en culinaire kunsten omvat een filosofie van kunst en cultuur, evenals een wetenschap van eten-drinken. Culinary Arts, dat al lang tot de programma's van verschillende internationale universiteiten en instituten behoort, is ook een aandachtspunt in Turkije. Het feit dat de culturele structuur verandert en het toerisme de snelst ontwikkelende sector in Turkije is, heeft een belangrijke rol gespeeld bij deze uitkomst. -
Bachelor
Voltijds
8 maanden
Engels
Campus
 
B.H.M.S. Business & Hotel Management School
Luzern , Zwitserland

The BHMS Business

Bachelor
Voltijds
3 jaren
Engels
Campus
 
Ozyegin University
Orman Sokak , Turkije

Het Undergraduate Gastronomy and Culinary Arts-programma is bedoeld voor studenten die een professionele carrière willen nastreven in culinaire kunsten en foodservices.

Het Undergraduate Gastronomy and Culinary Arts-programma is bedoeld voor studenten die een professionele carrière willen nastreven in culinaire kunsten en foodservices. -
BSc
4 jaren
Engels
Campus
 
Mediterranean College, Athens
Athene , Griekenland

De cursus is gericht op het geven van kok

De cursus is gericht op het geven van kok -
BA
Voltijds
Grieks
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op