Deeltijd Undergraduate Studies (Bachelor) in Culinaire Vaardigheden 2020

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Deeltijd Bachelor Programma in Culinaire Vaardigheden

Andere opties binnen dit vakgebied: 
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Castellón de la Plana, Spanje

De bachelor in de gastronomie heeft als doel om professionals gespecialiseerd in culinaire technieken te trainen, maar ook gekwalificeerd om een ​​gastronomisch bedrijf te lei ... +

De bachelor in de gastronomie heeft als doel om professionals gespecialiseerd in culinaire technieken te trainen, maar ook gekwalificeerd om een ​​gastronomisch bedrijf te leiden en te besturen. Een vierjarige training die onze afgestudeerden in staat stelt om de toekomst van de gastronomie te leiden. -
Bachelor
Voltijd
4 jaren
Engels, Spaans
sep 2020
Campus
 
Dusit Thani College
Bangkok, Thailand

Gezamenlijk aangeboden door Le Cordon Bleu en Dusit Thani College , is het Bachelor of Business Administration (Professional Culinary Arts) -programma ontworpen om jonge culin ... +

Gezamenlijk aangeboden door Le Cordon Bleu en Dusit Thani College , is het Bachelor of Business Administration (Professional Culinary Arts) -programma ontworpen om jonge culinaire professionals te betrekken in echte industriële omgevingen en om professionele leiders in de culinaire kunsten te produceren, met kennis van zowel lokale en internationale markten. -
BBA
Voltijd
4 jaren
Engels
aug 2020
20 May 2020
Campus
 
American European Education
Brașov, Roemenië

De Bachelor of Arts (Hons) Culinair Business Management wordt aangeboden door TASTE Culinaire Business Academy in een partnerschap met de Manchester Metropolitan University. S ... +

De Bachelor of Arts (Hons) Culinair Business Management wordt aangeboden door TASTE Culinaire Business Academy in een partnerschap met de Manchester Metropolitan University. Succesvol zijn in de wereld van de gastronomie vereist een hoog niveau van culinaire vaardigheid en bewustzijn van zakelijk inzicht van een individu. De kwalificatie biedt de mogelijkheid om je passie voor eten en culinaire kunsten te ontwikkelen en tegelijkertijd de student bewust te maken van de eisen voor succesvolle zakelijke en ondernemende ambities. -
BA
Voltijd
3 jaren
Engels
Campus
 
IMI International Management Institute Switzerland
Lucerne, Zwitserland

ICI's Undergraduate-programma's worden gevalideerd door Oxford Brookes University, Verenigd Koninkrijk.

ICI's Undergraduate-programma's worden gevalideerd door Oxford Brookes University, Verenigd Koninkrijk. -
BA
Voltijd
2 jaren
Engels
feb 2021
Campus
 
HTMi Hotel and Tourism Management Institute Switzerland
Sörenberg, Zwitserland

Kandidaten moeten minstens 18 jaar oud zijn met een diploma / gevorderd diploma in culinair, gastvrijheid of zakelijk, of met 2-3 jaar culinaire keukenervaring en het equivale ... +

Kandidaten moeten minstens 18 jaar oud zijn met een diploma / gevorderd diploma in culinair, gastvrijheid of zakelijk, of met 2-3 jaar culinaire keukenervaring en het equivalent van IELTS 5.5. Dit is een aanvullende opleiding die bestaat uit Business / Management-modules, maar met een nadruk op culinaire onderwerpen. -
BSc
Voltijd
20 weken
Engels
aug 2020
Campus
 
Aspira University College
Zagreb, Kroatië +1 Meer

Kroatië heeft met succes de status opgebouwd van een van de snelstgroeiende mediterrane gastronomische bestemmingen. De groei en ontwikkeling zijn gebaseerd op een rijke gastr ... +

Kroatië heeft met succes de status opgebouwd van een van de snelstgroeiende mediterrane gastronomische bestemmingen. De groei en ontwikkeling zijn gebaseerd op een rijke gastro-oenologische traditie, evenals op een toenemend aanbod van een verscheidenheid aan restaurants met een hoogwaardige selectie van lokale gastronomie en oenologie. -
Bachelor
Voltijd
Deeltijd
3 jaren
Engels
Campus
 

Universidad Cardenal Herrera - UCH
Moncada, Spanje

De belangrijkste conclusies uit het onderzoek waren als volgt: - Er is een toenemende trend naar de eis beroepskwalificaties in de horeca sector. Deze professionele aanpak bet ... +

De belangrijkste conclusies uit het onderzoek waren als volgt: - Er is een toenemende trend naar de eis beroepskwalificaties in de horeca sector. Deze professionele aanpak betekent dat de opleiding nu nodig is in een reeks van aanverwante technische gebieden. Tegenwoordig moet de gastronomie worden gezien vanuit een perspectief dat verder gaat dan de praktijk van het bereiden van voedsel. Dit betekent dat er nu behoefte aan geschikte leeromgevingen die met succes kan combineren gastronomie en het bedrijfsleven, koken en return on investment. De ontwikkeling van de gastronomie heeft geresulteerd in de betrokkenheid van een reeks van wetenschappelijke en technische vraagstukken die slechts een paar jaar geleden had niets te maken met het koken als een beroep. We moeten training horizon te verbreden voor toekomstige professionals, zodat we ze kunnen uitrusten met de tools en kennis die ze nodig hebben om de O & O + i in de gastronomie vergelijking te brengen als een concurrerende factor in hun praktijk. Ons doel is om professionals die zijn gespecialiseerd in culinaire technieken en ook goed gekwalificeerd om een ​​horecagelegenheid te beheren, hetzij in dit land of in het buitenland te trainen. Dit is niet alleen een kwestie van het verstrekken van toekomstige koks met all-round training, ons doel is te verrijken en hun professionele talenten te ontwikkelen en hen in staat te ontwerpen en beheren van een gastronomie bedrijf over het hele gastvrijheid bereik. We leiden onze studenten op het hoogste niveau te bereiken, het produceren van professionals die weten hoe business plannen ontwikkelen en processen in de plaats voor het verstrekken van de juiste soort service voor hun doelgroep. Kortom, de wil studenten uit te rusten met de kennis, vaardigheden en capaciteiten die hen in staat stellen om excellentie in de gastronomie in combinatie met culinaire management. - Gastronomie. Overdragen van kennis over het voedsel product en culinaire technieken, waarbij een diepgaande blik op de aard, de oorsprong en traceerbaarheid van voedingsmiddelen en dranken en de beginselen van hun processen. Het trainen van studenten in de disciplines van de kwaliteit en veiligheid van grondstoffen, voedsel bereiding en de opslag, culinaire technieken en processen en gezond eten. -
Bachelor
Voltijd
4 jaren
Engels
sep 2020
Campus
 
Varna University of Management
Varna, Bulgarije
Bachelor
Voltijd
3 - 4 jaren
Engels
okt 2020
Campus
 
Ecole Ducasse - Paris Campus
Paris, Frankrijk

Met de bachelor French Pastry Arts van Ecole Ducasse kun je in 3 jaar de volledige benodigde knowhow en managementcompetenties verwerven om te voldoen aan de hoge verwachtinge ... +

Met de bachelor French Pastry Arts van Ecole Ducasse kun je in 3 jaar de volledige benodigde knowhow en managementcompetenties verwerven om te voldoen aan de hoge verwachtingen van het banketbakkersveld. Kies een educatief pad van uitmuntendheid om te slagen in uw carrière als ondernemer - patissier. -
Bachelor
Voltijd
3 jaren
Engels
sep 2020
Campus
 
Ozyegin University
Orman Sokak, Turkije

Het Undergraduate Gastronomy and Culinary Arts-programma is bedoeld voor studenten die een professionele carrière willen nastreven in culinaire kunsten en foodservices.

Het Undergraduate Gastronomy and Culinary Arts-programma is bedoeld voor studenten die een professionele carrière willen nastreven in culinaire kunsten en foodservices. -
BSc
4 jaren
Engels
sep 2020
Campus
 
The Restaurant School at Walnut Hill College
Philadelphia, Verenigde Staten

Toekomstige bakkers en banketbakkers zullen het pad naar zoet succes vinden in ons programma Associate of Science in Pastry Arts.

Toekomstige bakkers en banketbakkers zullen het pad naar zoet succes vinden in ons programma Associate of Science in Pastry Arts. -
BSc
Voltijd
Deeltijd
120 weken
Engels
Campus
 
Kendall College
Chicago, Verenigde Staten +2 Meer

Dit traditionele vier-jarige opleiding biedt studenten de meeste opties op culinair gebied.Studenten beginnen met de basis, gevolgd door geavanceerde vaardigheden, praktische ... +

Dit traditionele vier-jarige opleiding biedt studenten de meeste opties op culinair gebied.Studenten beginnen met de basis, gevolgd door geavanceerde vaardigheden, praktische restaurant ervaring en -
BA
Voltijd
sep 2020
Campus
 
B.H.M.S. Business & Hotel Management School
Lucerne, Zwitserland

The BHMS Business

Bachelor
Voltijd
3 jaren
Engels
Campus
 
Antalya Bilim University
Antalya, Turkije

Gastronomie en culinaire kunsten omvat een filosofie van kunst en cultuur, evenals een wetenschap van eten-drinken. Culinary Arts, dat al lang tot de programma's van verschill ... +

Gastronomie en culinaire kunsten omvat een filosofie van kunst en cultuur, evenals een wetenschap van eten-drinken. Culinary Arts, dat al lang tot de programma's van verschillende internationale universiteiten en instituten behoort, is ook een aandachtspunt in Turkije. Het feit dat de culturele structuur verandert en het toerisme de snelst ontwikkelende sector in Turkije is, heeft een belangrijke rol gespeeld bij deze uitkomst. -
Bachelor
Voltijd
8 maanden
Engels
sep 2020
Campus
 
Institute for Tourism Studies, Macau
Macau, China

De IFT's BA Culinary Arts programma is nieuw programma dat is ontworpen met de moderne gastvrijheid professional in het achterhoofd. Het eerste cohort van studenten lid geword ... +

De IFT's BA Culinary Arts programma is nieuw programma dat is ontworpen met de moderne gastvrijheid professional in het achterhoofd. Het eerste cohort van studenten lid geworden van de 4-jarige opleiding in september 2011 en zal afstuderen in 2015. -
Bachelor
Voltijd
4 jaren
Engels
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here