6 Deeltijd Bachelorgraad Opleidingen in Culinaire Vaardigheden 2024

Deeltijd Bachelorgraad Opleidingen in Culinaire Vaardigheden 2024Filter
    • Split, Kroatië
    • Zagreb, Kroatië

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Kroatië heeft met succes de status opgebouwd van een van de snelst groeiende mediterrane gastronomische bestemmingen. De groei en ontwikkeling zijn gebaseerd op een rijke gastro-oenologische traditie, evenals op een toenemend aanbod van een verscheidenheid aan restaurants met een hoogwaardige selectie van lokale gastronomie en oenologie.

    • Zurich, Zwitserland

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    • Philadelphia, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    120 weken

    Op de campus

    Engels

    Onze Bachelor of Science in het Culinary Arts-programma biedt de perfecte balans tussen opleiding in de keuken en cursussen voor bedrijfsontwikkeling om u voor te bereiden op een carrière als chef en / of restaurateur.

    • Zurich, Zwitserland

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Aan het eind van de Bachelor in de Voeding en Culinary Arts (Food Service Management) opleiding van de afgestudeerden wordt verwacht dat zij de theorie te combineren met de praktijk en een gedegen kennis van de Voeding en Culinary Arts (Food Service Management) management industrie te geven.

    • Livonia, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het Bachelor of Science (BS) in Culinary and Dietary Operations Management Program is bedoeld voor ervaren culinaire studenten die geïnteresseerd zijn in het volgen van een bachelordiploma dat hen zal leiden naar managementfuncties in de voedings- en voedingsindustrie. Deze opleiding combineert zakelijke en wetenschappelijke cursussen om de culinariër kennis en expertise te bieden op het gebied van management, voedingswetenschap en voeding. Studenten die deelnemen aan het baccalaureaatprogramma voor culinaire en dieetactiviteiten, bereiden zich voor op posities met toenemende verantwoordelijkheid in culinaire en dieetactiviteiten. Het behalen van de diploma-eisen zal studenten ook helpen zich voor te bereiden op het succesvol afleggen van examens voor de Certified Dietary Manager (CDM)-referentie van de Association of Nutrition and Food Service Professionals (ANFP), een belangrijke referentie voor studenten die geïnteresseerd zijn in foodservice-activiteiten.

    • Philadelphia, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    120 weken

    Op de campus

    Engels

    Toekomstige bakkers en banketbakkers zullen het pad naar zoet succes vinden in ons programma Associate of Science in Pastry Arts.