BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Cyberbeveiliging in de Verenigde bloomsburg Verenigde Staten

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Naarmate er meer van de wereld is gebaseerd op het verbinden door middel van computers, het gevaar van diefstal en beschadiging gericht op het verstoren van netwerken, software of hardware groeit. Cyber ​​security is een industrie die snel moet aanpassen aan de veranderende technologie en de bezorgdheid over de veiligheid van de bescherming van computers op elk niveau.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Beste Bachelor's Porgramma in Cyberbeveiliging in de Verenigde bloomsburg in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Cyberbeveiliging, bloomsburg Filter

Bachelor in Digital Forensics

Bloomsburg University
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Bloomsburg University biedt de enige digitale forensische bachelordiploma in het Pennsylvania State System of Higher Education en is Pennsylvania's Centre for Digital Forensic ...

Lees meer