BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Cyberbeveiliging in de Verenigde Arabische Emiraten

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden.

Naarmate er meer van de wereld is gebaseerd op het verbinden door middel van computers, het gevaar van diefstal en beschadiging gericht op het verstoren van netwerken, software of hardware groeit. Cyber ​​security is een industrie die snel moet aanpassen aan de veranderende technologie en de bezorgdheid over de veiligheid van de bescherming van computers op elk niveau.

De Verenigde Arabische Emiraten, soms gewoon wel de Emiraten of de Verenigde Arabische Emiraten, is een Arabisch land in het zuidoosten van het Arabische schiereiland aan de Perzische Golf, grenzend aan Oman in het oosten en Saoedi-Arabië in het zuiden, alsook het delen van de zeegrenzen met Qatar en Iran.

Bachelor Programma in Cyberbeveiliging in de Verenigde Arabische Emiraten

2 Resultaten in Cyberbeveiliging, Verenigde Arabische Emiraten Filter

Bachelor of Science (BSc) in Cyber Security en Forensics

Murdoch University Dubai
BSc
sep 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Overheids- en bedrijfsorganisaties moeten in toenemende mate informatiebeveiligingsrisico's en onderlinge afhankelijkheden tussen bedrijfsfuncties identificeren. Het escaleren ...

Lees meer

Bachelor in de informatica: beveiliging van digitale systemen

The University of Wollongong in Dubai
Bachelor
feb 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Informatie en cyberbeveiliging worden steeds belangrijker voor het dagelijks leven om onze digitale informatie zoals ID's, bedrijfsmiddelen en gegevensbeveiliging te bescherme ...

Lees meer