BACHELORSTUDIES

5 Bachelors in Dierenzorg en -welzijn 2020

Een bachelor's degree is een undergraduate-programma dat kan worden afgerond in een gemiddelde van vier jaar. Het is verkrijgbaar in verschillende vakgebieden, zoals wetenschap, geesteswetenschappen, bedrijfsleven, kunst en rechten.

Wat is een Bachelor in dierverzorging en welzijn? Deze graad is bedoeld voor studenten die een passie hebben voor dieren en deze willen beschermen en verzorgen. Sommige programma's kunnen gericht zijn op de zorg voor misbruikte en gewonde dieren, terwijl andere programma's kunnen kijken naar het testen van dieren binnen de biotechnologische en agrarische industrie. Klassen kunnen bestaan ​​uit dierfysiologie, biochemie, dierenwelzijn, dierethiek, kweekgedrag, diermanagement, dierlijke genetica, voeding en voedselproductie. Instructie combineert op kenmerkende wijze klaslokaallezingen met praktijkgerichte labs.

Studenten die een bacheloropleiding voor dierenwelzijn en dierenwelzijn verdienen, profiteren ervan dat ze management- en besluitvormingsvaardigheden kunnen leren die resulteren in de beste zorg voor dieren. Ze kunnen ook organisatorische vaardigheden ontwikkelen die helpen in hun professionele en persoonlijke leven.

De kosten die aan het behalen van deze bachelor zijn verbonden, mogen niet voorkomen dat iemand naar school gaat. Scholen over de hele wereld bieden dit curriculum aan en het collegegeld kan behoorlijk van de ene naar de andere verschillen. Studenten moeten contact opnemen met scholen en informeren over collegegeld en andere vergoedingen, evenals of er financiële steunmogelijkheden zijn.

Er zijn verschillende carrièremogelijkheden voor degenen die deze opleiding volgen. De specifieke taak kan afhankelijk zijn van de programmafocus, maar sommige potentiële professionele titels kunnen bestaan ​​uit een wetenschappelijk adviseur, een onderzoekstechnicus, een docent in dierlijk gedrag, een medewerker in de dierenverzorging, een dierenbeheerser en een laboratoriumassistent. Met aanvullende training of opleiding zijn andere carrièremogelijkheden docent dierenwetenschappen, fokker van dieren of dierenarts.

Of studenten nu op zoek zijn naar een internationale school of online programma, deze database heeft de informatie. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

5 Resultaten in Dierenzorg en -welzijn Filter

Bachelor in dierenverzorging

University of Padova
Bachelor
okt 2020
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

De bachelordiploma biedt een unieke educatieve Pathway , gericht op mensen die professionele zorg voor dieren willen bieden en hun welzijn willen beschermen. Het programma bie ...

Lees meer

BSc (Hons) in diergedrag en welzijn

University Centre Reaseheath
BSc
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

De cursus omvat gespecialiseerde modules en praktische ervaring met een reeks van huiselijke en gezelschapssoorten, waardoor studenten het gedrag en welzijn van veel verschill ...

Lees meer

Bachelor in de gezondheid & welzijn van dieren

Aeres University of Applied Sciences
Bachelor
<
Voltijds
Engels
Campus

De opleiding is gericht op studenten die geïnteresseerd zijn in een studie in de veeteeltsector, in het bijzonder op het gebied van diergezondheid en dierenwelzijn.

Lees meer

Sparsholt College Hampshire
BSc
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

Andere studenten hebben in het onderwijs bleef postdoctoraal niveau. Onderwijzen en leren De sterke wetenschappelijke basis in het eerste jaar is gebouwd op de studie van de v ...

Lees meer

Bachelor in diergedrag en welzijn

University of Lincoln
BSc
sep 2020
<
Voltijds
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

De BSc (Hons) Animal Behavior and Welfare degree hanteert een multidisciplinaire en onderzoeksgestuurde aanpak. Je wordt onderwezen door academici die worden beschouwd als een ...

Lees meer