BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Duits in Roemenië

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Duits is een taal die wordt gesproken in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en vele andere landen. Veel hoger onderwijs biedt cursussen in het Duits, waardoor studenten hun spreken, lezen, schrijven en luistervaardigheden kunnen vergroten, terwijl ze ook leren over de Duitse taal en cultuur.

Roemenië is een land gelegen op het kruispunt van Centraal-en Zuidoost-Europa, grenzend aan de Zwarte Zee. Reizen naar Roemenië is eenvoudig uit bijna alle delen van de wereld, vanwege zijn positie, evenals het feit dat het wordt geserveerd door een reeks van soorten transport en bedrijven. Roemeense universiteiten bieden een grote keuze aan undergraduate en postgraduate programma's in het Roemeens, Engels, Frans en Duits.

Bachelor in Duits in Roemenië

1 Resultaten in Duits, Roemenië Filter

Adjunct-studies in het Duits

Universitatea De Vest Din Timisoara
Bachelor
<
Voltijd
<
6 semesters
Duits
Campus

Het instituut, opgericht in 1992 voor het handelen in de Duitse taal heeft als doel geschoolde acteur, vooral voor de Duitse podium in Roemenië om te trainen.

Lees meer