BACHELORSTUDIES

5 Bachelor Programma's in Duits 2020

Een bachelor's degree in het Duits is een uitstekende manier voor studenten om hun beheersing van de Duitse taal en de bijbehorende dialecten te bevorderen. Personen die met succes dit programma te voltooien zal ook meer te weten over de geschiedenis en cultuur van Duitsland, evenals andere Duitstalige landen.

Een van de eerste vragen veel studenten hebben bij het verkennen van hun diploma opties is, wat is een Bachelor in het Duits? Deze 4-jarige undergraduate degree neiging om studies in de Duitse literatuur, cinema, en andere culturele onderwerpen zijn. De focus op de Duitse taal zelf is vrij aanzienlijk, met tal van cursussen in de uitspraak, fonetiek, en de vertaling is vereist en ook aangeboden als keuzevakken. Sommige programma's bieden een studie in het buitenland ervaring in een Duitstalig land aan de educatieve ervaring compleet.

Er zijn vele redenen waarom een ​​student kan ervoor kiezen om een ​​bachelor's degree in het Duits die verder gaan dan de wil om de taal onder de knie te streven.Dit programma overlapt in verschillende verwante gebieden, zoals geschiedenis, literatuur en culturele studies, die allemaal kunnen worden gebruikt in verschillende academische en werk gerelateerde instellingen.

De kosten voor een bachelor in het Duits kan sterk variëren, afhankelijk van de scholen die u overweegt het bijwonen; gemeenschappelijke variabelen zijn duur programma en studeren in het buitenland opties. Het is belangrijk om nauw samen te onderzoeken het collegegeld en alle daarmee samenhangende vergoedingen van elke universiteit.

Afgestudeerden van dit programma hebben meerdere carrière verkooppunten te verkennen. In een steeds meer mondiale economie, Duitsland beschikt over de op drie na grootste economie van de wereld. Het is de officiële taal van zes Europese landen, en wordt gesproken door meer dan 200 miljoen mensen wereldwijd. Het hebben van een gedetailleerd inzicht in deze taal en cultuur kan je voorbereiden op voortgezette academische studies in het veld, of geeft u een voorsprong in tal van zaken, wet of internationale zaken.Sommige afgestudeerden ook tolken en vertalers worden.

Er zijn internationale mogelijkheden voor dit programma uit verschillende scholen; sommige programma's zijn online beschikbaar. Aan de slag met een cursus, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

5 Resultaten in Duits Filter

Adjunct-studies in het Duits

Universitatea De Vest Din Timisoara
Bachelor
<
Voltijd
<
6 semesters
Duits
Campus

Het instituut, opgericht in 1992 voor het handelen in de Duitse taal heeft als doel geschoolde acteur, vooral voor de Duitse podium in Roemenië om te trainen.

Lees meer

BSc in het Engels en een andere vreemde taal (Zweeds, Spaans, Duits)

Klaipeda University
BSc
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Niet alleen is de volgende opleiding gebaseerd op gemeenschappelijke taalkundige studies in het Engels, maar ook op praktisch toegepast Engels en een andere taal (Zweeds, Spaa ...

Lees meer

Bachelor in het Duits

Aquinas College
Bachelor
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Het programma voor Duitse Studies aan het Aquinas College bevordert een begrip van en uitwisseling met Duitstalige culturen, zowel binnen als buiten de Verenigde Staten. Ons g ...

Lees meer

BA Hons in het Duits

University of Johannesburg
BA
jan 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Het Honours-examen bestaat uit vier modules van elk drie uur en één onderzoeksessay. De vier modules vertegenwoordigen elk 20 studiepunten en het onderzoeksessay vertegenwoord ...

Lees meer

BA (Hons) in het Duits

University of Kent, School of European Culture and Languages
BA
<
Voltijd
<
4 jaren
Campus

Zowel op cultureel en commercieel, Duits is een zeer belangrijke taal. Binnen Europa wordt gesproken door meer mensen dan Engels of Frans.

Lees meer